[]

Gece kalorifer söndürülüyor apartmanda

gayet aile apartmanı. öğrenci olsa diyecem ki "öğrenciye eziyet ediyorlar ipneler."

eskişehir merkezdeyim. soğuk da oluyor geceleri. saat 00.00 - 06.00 arası tamamen kapalı kaloriferler. merkezi ısıtmalı-doğalgaz.

sizde de böyle mi?

 
aşırı soğuk olmadığı sürece tüm apartmanlarda böyledir


  • orpheus  (10.01.18 01:12:39) 
şahsen ben eve 6 gibi geliyorum. 1-2 saat yakıyorum sonra kapatıyorum kombiyi. tüm gece yetiyor. (istanbul) kara kış olduğu zamanlarda da aynı. en fazla tüm akşam yanar gece kapatırım sabah açarım. evde misafir varsa gece açık bırakıyorum sadece.


  • washe  (10.01.18 01:13:25) 
bizde cayır cayır yanıyor.yakmayın bu kadar diyoruz dinlemiyolar. sonrada 1000 tl ek yakıt bedeli istiyolar


  • killerbee  (10.01.18 01:13:58) 
Her yerde aynı şekilde değil tabi ki. Arkadaşın evi de merkezi doğal gaz ve gece bile sıcaktan delirip donla geziyoruz evde, adamlar 7-24 çalıştırıyor aparmanın ısıtmasını. Muhtemelen apartman yönetiminin aldığı veya apartman toplantısında alınan kararlardan birisidir. Yöneticinizle konuşun derim.


  • rakunzelll  (10.01.18 01:18:22) 
24 saat aynıdır ama asla hamam gibi olmaz içerisi. İdeal sıcaklıkta tutulur. Zaten elektrikle çalışıyor gazla değil. Faturaya da yansımıyor. Düz sabit kira her ay.


  • bos gezenin bos ustasi  (10.01.18 02:48:45) 
valla bence haline şükret. bizim apartmanda da bi biz fakiriz market poşetinde çöp atan göremezsin ama ona rağmen kalorifer akşam 10-11 gibi sönüyor sabah da en erken 7.30 gibi yanıyor! 7.30 lan, bir sürü insan 6-7 arası kalkıp hazırlanıp işine gücüne gidiyor kimse şikayet etmiyor mu anlamıyorum. 1 dairenin verdiği aidat ile 3 ev ısınır bir kış boyu. yani bence çok da garip değil o yüzden.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (10.01.18 02:57:36) 
kaldığım askeri lojmanlarda, askeriyede kışla içinde, italya'da erasmus'ta kaldığım apartmanda hep böyleydi.


  • rain when i die  (10.01.18 04:44:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.