[]

Steam VR oyunları için donanım

Neler almak lazım? f/p olarak öneride bulunur musunuz? Hiç anlamadığım bir şey ama vr oyunları artmaya ve gözüme çok çarpmaya başlayınca girişsem mi diye düşündüm. Daha önce telefonu taktığımız modelleri denemiştim ama steam oyunları için o oluyor mu bilmiyorum. Zaten telefonum galaxy j 2, ona gereken özel gyroscope yok.




 
HTC Vive alman lazım ve onun için

Intel Core i5 4590 / AMD FX 8350 işlemci,
NVIDIA GeForce GTX 970 / AMD Radeon R9 290 ekran kartı,
8 GB RAM (veya daha fazlası),

böyle bir sistem toplaman lazım

htc vive türkiyede resmi satışı olmadığı için yurtdışından 1000 dolara getirtebilirsin. bilgisayar toplaman içinde bi 2000 TL harcaman gerek toplam sana 5-6 bin TL ye mal olur.

Yada Ps4 Pro alıcaksın 1900 e üstüne 1800 e PsVR alıcaksın bunda htc vivea göre çözünürlük daha düşük ama kurulumu vs basit
  • KendineAteist  (05.01.18 10:25:14) 
gtx 970 ile ortalama ve dandik VR oyunları oynayabilirsin. gerçekten güzel grafiklere sahip VR oyunları güzel çözünürlükte oynamak için GTX 1080 ve GTX1080ti lazım. 970 minimum sistem gereksinimi. ayarları 720p, low/medium yapıp da oynarım diyorsan ok yani :)


  • washe  (05.01.18 10:31:33) 
Bende r9 270x var, bu kadar yaygınlaştığına göre belki donanımı ucuzdur artık dedim ama yanılmışım. Başka bir hayatta görüşürüz kendisiyle artık.


  • Adramelekhh  (05.01.18 10:32:52) 
Şuan almak gereksiz bende VR bekliyordum ama çok sorun var, yeterli oyun yok . ve 1-2 sene sonra tahminim kablosuz VR lar gelecek onları beklemek daha iyi bir seçenek


  • KendineAteist  (05.01.18 10:39:21) 
Vive oyunları ile uyumlu mu bilmiyorum ama oculus rift daha ucuz ve baya gelişti, insanlar yine o’na yöneliyor. son indirimde 350 dolar falandı.

ama 1070 falan şart.
  • passion rules the game  (05.01.18 14:52:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.