[]

e-devlet'te icra dosyam var - nasıl ödeyeceğim?

merhaba,

bir bankaya olan borcumdan ötürü icra dosyam açılmış edevlette.

ilgili avukat kişisinin iletişim bilgilerini bulamıyorum internette.

nasıl ulaşacağım kendilerine? ben yurtdışındayım ve borcumu ödemek istiyorum. eski evime kağıtlar falan göndermişler. eski evimde yaşayan kimse yok, o yüzden kağıtta bilgi varsa da bulamıyorum.

karşılıklı ulaşamıyoruz birbirimize.

ne önerebilirsiniz acaba?

teşekkürler.

 
bankanin operasyon birimini arayin, dosya borcunu (vekalet ucreti masraf vs dahil) öğrenmek istediginizi belirtin. size icra mudurlugunden alinmis kapak hesabini mail ile ulastirabilirler. siz de banka araciligiyla icra mudurlugu iban numarasina yatirabilirsiniz.


  • her giriste sifresini unutan adam  (04.01.18 15:25:40) 
teşekkür ederim cevap için.
ancak amacım ilgili avukatın mail adresini bulmak. çünkü taksit taksit ödemek istiyorum. sanırım kendisi ile takibi yapılıyor.

google'dan baktım ama beceremedim bir türlü avukatın mail adresini bulmayı.
aynı isimde birkaç avukat mevcut olduğu için de zor olmuştur.

bankanın operasyon birimini arasam onlar gerekli iletişim bilgisi için vs yönlendirir mi dersiniz?

enpara-finansbank borcum bu. nereyi aramam gerekir acaba? mail adresi olsa çok daha kolay olurdu bir de.
  • nigeo  (04.01.18 15:36:46) 
borcunuz büyük ihtimal bankadan başka bir avukatlık bürosuna devrolmuştur. bankalar alamadıkları borçları devredebiliyor. o sebep bankadan ulaşamayabilirsiniz, en iyisi avukatı bulmanızdır. türkiye'de tanıdıklarınız aracılığıyla yapabilirsiniz, e-devletten de görmüşsünüz facebook yada twitter üzerinden bulabilirsiniz isim soyisim aratarak. birinden biri çıkacaktır mutlaka.


  • hosein  (04.01.18 15:57:42) 
e-devlet hesabınızla uyap'a giris yapin. butun bilgiler orada mevcuttur.

www.uyap.gov.tr
  • helenart  (05.01.18 00:27:04 ~ 00:27:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.