[]

kredi kartı kapattırınca noluyor?

dün kredi kartımın birini kapattırdım. telefonda işte kapattırırsanız bir daha bizden ya da başka bir bankadan bu limitle kart alamayabilirsiniz falan gibi bir şeyler söylediler. ihtiyacım yok zaten vermesinlerde ama merak ettim nedir diye.
kredi puanım mı düşmüş oluyor nedir aslı bilen var mı?



 
Bi şey olmuyor kapatmayın diye öyle söylüyorlar. Kredi puanınızı etkileyen bir durum değil


  • mutlusismankedi2015  (28.12.17 11:13:34) 
sallamışlar. gözünü korkutmak istemişler. kartı kapattırıp 1 ay sonra tekrar açtırmak istesen g.tünde pervane gibi dönerler.


  • silah taciri  (28.12.17 11:26:27) 
Kart kapattırmak kredi skorunu etkilemez. Kart borcunu ödeme şekli etkiler. Kredi kartlarına verilecek limitler bankaların kredi politikalarına göre değişiklik gösterebilir; örneğin bir banka 3000 TL limit verebilirken öbürü 5000 TL limiti uygun görebilir ancak bu tutar en fazla genel kredi limiti kadar olabilir. Kredi politikaları halka açık bilgiler değildir, dolayısıyla bir banka başka bir banka hakkında yorum yapamaz. Kapattırma diye öyle diyorlar kısacası.


  • Lethe  (28.12.17 11:38:58) 
Hikaye. Yani baska bankadan kredi karti alirsan daha dusuk limit verebilir bi ihtimal, onu cok ciddi bir seymis gibi anlatip vazgecirmek istemis seni. Salla.


  • stavro  (28.12.17 11:49:08) 
önceden yüksek limit almak kolaydı. kapatıp yeniden başvurunca eski limiti bulmak zor. onu kastetmiş olabilir.


  • lazpalle  (28.12.17 12:51:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.