[]

Adobe Acrobat alternatifi

Merhabalar,

İş yerinde sıklıkla PDF dosyası hazırlamam gerekiyor. Çok sayıda PDF, jpg/png, doc uzantılı dosyayı tek bir PDF dosyası haline getiriyorum.

Adobe Acrobat kullanıyordum; ancak başka bir programa geçmem şart oldu. Aşağıdaki koşulları karşılayan, önerebileceğiniz alternatif PDF programı var mı?

1) Crackli program kullanamam iş yerinde olduğum için. Parasını verip satın alacağım.
2) Tek seferlik bir lisans ücreti ödemek istiyorum, mümkünse 100 doların altında.
3) Benim için önemli olan, drag-drop sistemi olması ve çok sayıda dosyayı sıkıntısızca tek bir pdf haline getirebilmesi.
4) Diğer bir önemli husus ise, PDF'in üstüne not yazma, altını çizme, sayfa numarası verme, PDF içeriğini değiştirebilme (text bazlıysa) gibi özelliklere sahip olması.

Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

 
Para vermeden önce
free pdf editor apps diye arama yapmanı öneririm. Bazı uygulamalar ücretli olanları aratmayacak kadar iyi olabiliyor.

  • 1adam  (27.12.17 13:30:35) 
@1adam: hocam teşekkürler öneri için ama bulduğum çoğu bedava pdf editörün, paralı sürümü de var ve bedava sürümü kullanırken istediğim özelliklerin paralı versiyonda olduğunu söylüyorlar. open source mükemmel bir pdf editör olmadığı takdirde bedava program aramıyorum.


  • starborn  (27.12.17 13:42:34) 
PDF'lerle çok haşır neşir olan bi insan değilim ama Foxit Reader var. pro versiyonu da var sanırım. bi bak istersen işini görebilir.


  • washe  (27.12.17 14:33:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.