[]

Netflix almak mantıklı mı ?

Stranger Things'i izliyorum. GOT'u da bitirdim ve boşluğa düştüm :)

Paket üyeliği yapıp oradaki dizilere sarayım diyorum ama sonrada düşünüyorum; acaba internetten de aynı dizilere bedavadan ulaşabilir miyim diye ?


 
ben torrent üzerinden indirip izliyorum. çoğu popüler dizinin altyazısını da rahatlıkla bulabiliyorum. netflix tr'nin içeriği arttırılana kadar da bu yolu izleyeceğim.


  • hosein  (25.12.17 16:36:13) 
valla netflix’in rahatlığı bir başka oluyor. çat diye açıp canının istediğini izleyebiliyorsun, hele tv varsa süper oluyor.
ben biraz da emeğe saygıcıyım, seviyorum epey de kullanıyoruz ailecek.

  • rabbititus  (25.12.17 16:40:39) 
xbox üzerinden izliyorum ben netflix'i rahatlığı çok fazla memnunum.
Ama içerik konusunda @hosein +1
Daha da arttırılmalı.
  • joker06  (25.12.17 16:59:47) 
Netflix takılıyorum bende içerik bana yetiyor valla fazla bile geliyor hatta o kadar vaktim yok. Nerede kaldım kaygısı falan yok süper hizmet bence. Ps4 üzerinden kullanıyorum ben bilgisayarım yok olduğu dönemde de torrent falan zahmetli işler yok altyazı kaydı yok çeviri bok gibi çıktı uğraş dur.


  • gozu acik sevisen yahudi  (25.12.17 17:35:59) 
mantıklımı sorusunun cevabı aslında yok gibi, çünkü netflix gibi internet dizileri şu anda lüks.

çünkü bütün dizileri alternatif olarak bulabiliyoruz, ama yukarıdaki arkadaşımızın da bahsettiği gibi netflix'de eğer istediğimiz dizi yayınlanıyorsa arama derdimiz yok, basıyorsun çat diye altyazı seçeceği ses seçeceği filan çıkıyor. ister telefonundan izle, sonra bilgisayara geç kaldığı yerden devam etsin, ''download'' et gibi rahatlıkları var.

tüm bunları para vermeden de pek tabi yapabilirsin ama biraz uğraştırır.

Yani internetten aynı dizilere bedavaya ulaşırsın ama netflix kolaylık sağlıyor. Bir de ben türkçe ses - ingilizce altyazı ile izlemeye başladığım için kullanışlı oluyor.
  • mete kudur  (25.12.17 17:45:19 ~ 17:46:23) 
Netflix çok rahat da dünyaya göre türkiye'ye sunduğu içerik çok kısıtlı, bu da sinir bozucu. Ben o yüzden kapattım üyeliğimi. Sherlock izliyorum mesela, ilk 3 sezon var 4. sezon yok. Açıp torrentten ya da korsan dizi sitelerinden izlemek zorunda kalıyorum. E ben torrente giriceksem ayda 20 lira niye para veriyorum ki netflix'e, gider kalanını da ordan izlerim madem.

İçeriği arttırmaları lazım. Netflix türkiye'nin içeriği abd içeriğinin %10.65'ine tekabül ediyormuş. Bu oran netflix'in moğolistan, kırgızistan gibi ülkelere sunduğu içerikten bile az. Tam bir kepazelik.
  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (25.12.17 18:19:16) 
tamamen bütçeye bağlı. bence çok seçenek yok, arada kapattırsam mı diye düşünüyorum ama iki kişinin bir seans sinema ücretinden daha az aylık aboneliği. torrent'tan iyidir ve rahat diyerek devam ediyoruz biz.


  • pinkpeony  (25.12.17 18:21:03) 
büyük rahatlık fakat içerikle ilgili olumsuz yorumlara katılıyorum.

belgeseller yine nispeten daha iyi. onun dışında dizi / film kategorilerinde bir halt yok bence. bir de ingiliz dizilerini de görmek isterim açıkçası ben (şu an neler var bilmiyorum aslında). mesela; bir utopia niçün yok!?
  • rahip janick  (25.12.17 18:24:04) 
netflix'te satin aldigin sey; rahatlik.

kumandayla tek tusla intro'yu atlamak, kaldigin yerden her platformda devam etmek, yuksek kalitede izlemek, altyazi aramayla falan ugrasmamak, canin dizi cekince torrent falan beklemeden tek tusla izlemeye baslamak.

yoksa dedigin gibi icerigi "bir sekilde" her yerden bulur indirir, altyazi uydurursun.

kampanyalarla beraber 2 kisi alinca zaten kisi basi yilligi 70 80 liraya geliyor.
  • brkylmz  (25.12.17 18:28:31) 
Netflix yerine ororo.tv diye bir site var onu tavsiye ederim. Netflix içerikleri olduğu gibi diğer başka yapımların içerikleri de var. Ayrıca Ingilizce'nizi geliştirmenize de katkı sağlıyor.


  • mr sherlock  (25.12.17 19:01:09) 
Netflix'te aradığım hiç bişey bulamıyorum. 1 ay deneyin bakın, alabildiğinizi alın para vermeyin bence.

Popcorn time kullanının dizi ve film için
  • mirafiori  (25.12.17 19:45:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.