[]

Hoşlandığım Kıza Nasıl Açılabirim

27 yaşında sessiz, sakin içe kapanık bir erkeğim. Bu yaşıma kadar orta okulda ve lisede olmak üzere sadece 2 kez aşık oldum. Şimdi de çalıştığım yerde aynı departmanda birinden hoşlanıyorum. Kızda benden 4 yaş büyük.Yaklaşık 2 yıldır hoşlanmama rağmen kabul etmez vs gibi çeşitli bahanelerle bu duygumu bastırdım ancak son bir kaç haftadır duygularım iyice tavan yaptı ve bu durum günlük yaşantımı etkilemeye başladı. Sakin bir ortamda baş başa kalsak damdan düşer gibi hoşlandığımı söylemek, hissettiklerimi onunla paylaşmak istiyorum. Olmazsa en azından önüme bakarım. Ama kıza durumu nasıl izah edebilirim onu bilmiyorum. Direk hoşlandığımı söylesem garip olur mu?

3 yıldır birlikte çalışmamıza rağmen kızdan benden hoşlandığına dair hiçbir belirti olmadığı gibi ona aşık olmama rağmen bende ona fazla bir yakınlık göstermedim. Rahatsız ederim diye çok yakın davranamıyorum kimseye.


 
Bence açılma. Üzerler seni gardaş. Reddeder şimdi aynı iş yerinde bir de pofff çekilmez vallaha


  • mevsimler  (23.12.17 19:36:29) 
En basiti sanırım bir kahve içmeye davet etmen. Direk hoşlandığını söylemek yerine dolaylı yoldan ifade ederek onun da sana karşı bir şeyler hissedip hissetmediğini öğrenebilirsin. Bu sayede reddedilme gibi bir durum olmaz, rahat rahat çalışmaya devam edersiniz.


  • mr sherlock  (23.12.17 19:54:32) 
hayat bu kadar duygusal insanlar için cehennem


  • regardless of what they say  (23.12.17 20:03:31) 
ben olsam once baska is bulurdum. ciddiyim. isyerinde romantik iliski cok iyi fikir degil.


  • e haliyle  (23.12.17 20:17:27) 
Direkt hoşlandığını söyle abi. Rahatsız olacak diye korkma. Reddetse, terslese bile kızlar içten içe mutlu oluyorlar kendini beğenen birisi olduğu için.


  • nickini degistiren yazar  (23.12.17 20:25:43) 
mallığa gerek yok, açılma. aynı iş yerindesin ve yüzde 90 hayır diyecek. 3 yılda ufak da olsa belirti verirdi sana karşı boş olmasa.


  • sen git ben geliyorum  (23.12.17 21:07:38) 
Direkt söyleme sakın. Önce vakit geçir, flört et, hoşlandığını alttan alttan belli et. Disari davet et, yemege gotur, içmeye götür, çaya davet et, ne bileyim. Zaten bunları yaparken anlarsın tavrindan. Mesela davet edeceksin ve kabul etmeyebilir. E demekki olmayacak bişey diye dusunebiliriz o zaman. Direkt acilirsan yazik olur.
Gerçi hic belli de olmaz, hoşuna da gidebilir bilemeyiz. Ama riskli yani.

  • veritaslibertas  (23.12.17 21:25:16) 
İşyerinde bu tip olaylar sıkıntılı hocam. Reddedilirsen aynı departmanda birlikte çalışmaktan rahatsız olmaya başlayacaksın. Damdan düşer gibi hoşlandığını söylemek yerine önce yakınlaşmaya çalışsan daha uygun olur. Belki hoşlanmayacaksın veya direkt senden hoşlanıyorum demene gerek kalmadan işler daha doğal ilerleyecek. önce yakınlaşamya çalış. Biraz beylik bir laf oldu farkındayım. Nasıl yakınlaşabilirsin diye düşünüyorum. Doğrudan bir kahve içelim vs desen çok bariz olur deme :) Öğle yemeğine gittiği grup ile sen de yemeğe gitmeye çalış veya arkadaşların ile yemeğe giderken onu da çağır. Departman olarak herhangi bir sosyal etkinlik yapacaksanız düzenlemek için gönüllü ol ona da birlikte düzenlemeyi teklif et. Böylelikle hem yakınlaşır hemde ileriye dönük adım atmak için uygun zemin var mı anlamış olursun.


  • road_tanker  (23.12.17 22:30:59) 
asla seni seviyorum deme.ilgisini çek kötü davransan bile olur sonra zaman geçirip gönlünü kazan.ezik gibi seni seviyorum dersen olma ihtimali %0 bir de iş yerinde toplumsal baskı yersin.


  • birdposing  (23.12.17 22:58:42) 
Yorumlarınıza göre hareket edeceğim. Birkaç gün önce bana Ahmet Aslan konserine gitmek istediğini ancak fırsat bulamadığını söylemişti. 30 Aralık'ta konser varmis. Bilet kaldıysa yarın davet edeceğim. Gelişmeleri buradan paylaşacağım.


  • phoenix58  (24.12.17 19:05:38) 
konser süper fikir hocam ama almadan önce benim de gidesim var istersen birlikte gidebiliriz de. bileti alıp gidelim demek biraz özgüvensiz olur


  • birdposing  (24.12.17 19:59:27) 
Gelismeleri ben de cok merak ediyorum takip edecegim. Konser fikri çok güzel


  • xdenizx  (25.12.17 12:14:25) 
Pazartesi günü konuştum önce olabilir konsere gidebiliriz falan dedi, sonra tarih saat falan sordu. Açıkçası muallakta bıraktı. Kesin konuşmadı. Hafta içi konuyu belki açar diyordum ancak perşembe günü itibariyle ses çıkmadı. Cumartesi günü ikimizde şirkette olacağız.akşama da konser var.bir sonuç çıkar mı bilmiyorum.


  • phoenix58  (29.12.17 00:32:30) 
yarın bir daha konuyu aç, ona göre plan yapacağım diye. cumartesiyi bekleme geç olur


  • noxell  (29.12.17 00:39:49) 
Konsere davet ettikten sonra konuyu tekrar açmadım. O da bu konuda bir şey yapmadı. Yılbaşı haftasına denk gelmesi kötü oldu biraz. Sonuç itibariyle ilk davet başarısızlıkla sonuçlandı. Bu ay içinde yöneticilik yaptığı sivil toplum kuruluşundan ayrılacak. Ciddi anlamda boş vakti olacak. O zaman başka bir fırsat bulup tekrar bir yere davet edeceğim. Şirkette de yanındaki masada oturan kişi ayrılınca oraya ben geçtim. Kendiside geçmemi istemişti.

Yalnız benim bir korkum var şuan.Gorevinden bu ay ayrılınca önünde 2 yıllık bir bosluk olacak. Sonrası için başka planları var.bu 2 yıllık süreçte evlilik konusunda adım atması gerekiyor çünkü yaşı ilerlemiş olacak. Bir iki ay içinde benim konuşmam gerekiyor.
  • phoenix58  (06.01.18 19:04:01) 
Evlilik için son kalınan adam olmak gibi bir durum yok ki. Şuana kadar evlenmek istese evlenirdi zaten. Vaktinin tamamını örgüte harcıyor. Dolayısıyla evlenmek kendi kisitlamaktan başka bir şey olmazdı.

Kendisi benden 4 yaş büyük. Bu sebeple beni hiç dusunmemis olabilir. Ama benim istediğimi görürse farklı düşünmeye başlayabilir diye düşünüyorum.
  • phoenix58  (06.01.18 19:55:43) 
kusura bakma da konuşma tarzından bu iş olmayacak diye bağırıyor.fazla düzgün biri gibisin .bu işler sabırla filan çözülmez sen platoniğin kafa yapısına bağlamısın.zaten kadın 31 yaşına gelmiş ben olma çok zor


  • birdposing  (07.01.18 20:15:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.