[]

Belediye'nin Absürt İhmali Sonucu Yaptığım Kaza

Selamlar.

Dün gece bir kaza geçirdim. Kısaca anlatmak gerekirse, belediye yolda çalışma yapıyor. Kavşak yapımı var. Orta şeride kadar kaldırım taşı yığmışlar yerlere. Ama en ufak bir tabela, bir işaret, hiçbir şey yok. Gecenin karanlığında görmek imkansız gibi bir şey. Ben de taşlara girdim ve daha geçen ay aldığım 0 arabayı pert ettim. Hatta ben orda çekici çapırırken aynı yerde bi araç daha kaza yaptı. Fotoğraflarını falan çektim. Polis gelip tutanak da tuttu. Burda belediyenin korkunç bir ihmali var. Bu konuda neler yapabilirim? Benim aracın kaskosu vardı, hasarım ve değer kaybım için dava açıcam zaten de, herifler yola resmen tuzak kurmuş, belki biraz daha hızlı girsem takla atacağım. Bu işle ilgili başka neler yapabilirim?


 
zaten dava açmışsınız, hukuki hakkınızı sonuna kadar kullanın, sonuç almanız dileğiyle.


  • firemanjonny  (21.12.17 12:10:32) 
geçmiş olsun hocam, en azından size bir şey olmamış. dava açmakla iyi yapmışsınız bir de belediye yetkilileriyle görüşün isterseniz.


  • kapital  (21.12.17 12:15:10) 
Sizden hariç kasko şirketiniz de size yaptığı ödemeyi rücu ettirmek için sorumlulara dava açacaktır.


  • John Bloor  (21.12.17 13:29:56) 
Dava acin tabi, uyari, isikli levha vb olmak zorunda.
Ihmalkarlik sebepli de dava acabilirsiniz, tam turkcesini bilemiyorum simdi.

Onun haricinde, cok gecmis olsun!
  • kuehles blondes  (21.12.17 13:41:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.