[]

is yerinde sorunlu arkadas... yardim!

27 yasinda universiteden yeni mezun biri var. benden 2 yas kucuk ama aramizda nesil farki var. surekli instagramda ya da whatsapp'ta bir feed takip ediyor. ilk geldigi gunlerde muhabbet ettim ama konusmanin ortasinda instagram feed'i takip ediyor. oglen yemege cikalim diyor bekliyorum ama sonra bakiyorum baskasiyla gitmis. bir gun beni evine davet etti sonra sen otur benim hava almam lazim deyip tek basina evinde kalmami istedi. neyse ilk gunlerdi bunlar. sonra fazla konusmaz oldum ilk gunlerde hep 1 lira 2 lira para istiyordu. neyse onu kesti. bir soru soruyor ama konusmanin ortasinda gidip iki saat sonra gelip az once de konusamadik deyip tekrar ayni konuyu acmaya calisiyor. simdi benim bu adami surekli uyarmam gibi bir durum soz konusu olamaz. araya mesafe koydum yani is disinda konusmuyorum. baskasiyla muhabbet ederken konusmanin ortasina daliyor onu da dahil ediyoruz olayi en bastan anlatip ama sonra da sonucu dinlemeyip gidiyor. bir de ben onunla konusmak istemiyorum zaten. bir seyler sordu birkac kez yardim ettim. sonra isle ilgili bir gun bir sey anlatti. mecburen dinledim. ilgili gibi gorunmeye calistim. internette bir sey varmis. goster bakalim dedim. sen yapsana yha deyip gitti. simdi muhabbet de etmek istemiyorum cunku basima ne gelecegini biliyorum. ama zaten toplam 15 kisi calisaniz. kus gorunmek istemiyorum ki zaten degilim ama devamli ugrasmak da istemiyorum. arkamdan konusup onunla konusmadigimi soylemis. ne yapabilirim? zor durumdayim. is arkadaslarima bunlari anlatmakla ugrasmak da istemiyorum. is yerinde bunlarla ugrasmak da istemiyorum cunku.




 
biraz eziksin gibi. dışarıdan bir göz yanlış anlama.


  • ayaklibalik  (19.12.17 23:50:21) 
Bence yavas yavas uzaklas...


  • chezsoi  (20.12.17 00:01:06) 
Arkadas tam bir embesilmis. Uzak durmaya devam et. Konu acilinca da yoo ona oyle gelmis de. Aynisini ben baskasina yapiyorum su an. Bu insanlar egitilemezdir.


  • rusyalı kozmonot  (20.12.17 00:19:09) 
ahahahahahah ne evine davet edip sonra hava almam lazım diye dışarı mı çıktı? hahahhahahhahhahahah


  • roket adam  (20.12.17 00:36:01) 
garip bir tesadüf oldu, daha bir kaç gün önce bbc türkçe sitesinde bununla ilgili bi yazı okumuştum. enteresan geldi bana. işyerinde sorunlu arkadaş aslında bizim zihinsel olarak gelişmemize faydalı imiş.ya da ona benzer bişey anlatılıyordu. bulursam eklerim buraya.


  • izole  (20.12.17 00:41:43) 
bu tavırları gösteren birine bu kadar müsamahakar davranarak işi bu hadde getirmişsiniz. adamı çekip - seninle konuşmadığımı nerden çıkardın canım kardeşim, deyin tehditvar bir ses tonuyla ve ardından kahkaha atın. ya da muhatap olmak istemiyosanız da beni bilen biliyo havalarında takılabilirsiniz. bu anlattığınız adam bana daha popüler/baskın olan kişiye yanaşıp ortama şak diye adapte olmaya çalışan biri gibi geldi, sizi de yoklamış öyle bir havanız yokmuş demek ki.


  • dafaisss  (20.12.17 02:10:22) 
bu duyurunun linkini at arkadaşlarına. ben okudum hak verdim onlar da verir gibi


  • melodica  (20.12.17 02:13:54) 
işyerindeki herkesle samimi olmak zorunda değilsiniz. iş konusunda asgari şekilde yardımcı olun ya da şu arkadaş sana daha yardımcı olur gibisinden başkasına paslayın. soran olursa da özellikle tarzlarımız pek uyuşmuyor dersiniz.


  • dedim ben sana  (20.12.17 09:30:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.