[]

audi için geri görüş kamerası

selam
audi'de birçok modelde geri görüş kamerası standart gelmiyor.
servisle konuştum 3300 tl dediler.
bu işi nasıl daha ucuza hallederim? almanya'dan donanımı alsam, servis dışında takabilirler mi?

 
sanayideki ustalar seni beni bile kamera diye takar valla :) sorun olacağını sanmıyorum.


  • hosein  (19.12.17 11:24:56) 
3300TL acaba multimedya cihaz da mı takıyorlar.
normalde sadece kameranın o kadar olmaması lazım.
Orta konsoldaki ekran nasıl bir ekran?
kamera görüntüsü oynatabilir mi?
  • €xpolerer  (19.12.17 12:34:59 ~ 12:35:17) 
Orijinal ya da yan sanayi üretim olsun fark etmez, çalışma prensipleri hepsinde aynıdır. Servise 3300 değil 1000 lira bile versen yazıktır. Çünkü bu işi 100-150 liraya bile halledebilirsin.
Almanyadan orijinal aksesuarı alsan

Aracında ekran var muhtemelen. Su geçirmez ve gayet kaliteli kameralar 10-20 dolara aliexpress, ebay türevi sitelerde var. Hatta belirli modeller için özel üretilen ürünler bile var.
Oralardan alıp sanayide ya da aksesuarcılarda, oto teypçilerde 40-50 işçilik verip taktırabilirsin.
Plaka lambalarının kenarına, bagaj açma mandalının yanına takılıyor genelde. Zaten neredeyse tüm araçlarda orijinal kameralarda buradadır.

www.ebay.com
  • battal gemalmaz  (19.12.17 13:35:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.