[]

Yemeksepeti.com'da dükkan açmak için?

selamlar.

sulu yemek ve döner üzerine satış yapan bir restorantım var. Yemeksepeti.com'a üye olup oradan satış yapmak istiyorum fakat yemekler günlük değişiyor(döner dışında). Bu durumda da satış yapılabilir mi? (günlük çıkacak yemekleri koyup çıkmayacakları elemek gibi bir şansımız var mı?)


 
yapılabilir.. satış yapacağınız tüm yemek çeşitlerini sisteme giriyorsunuz.. atıyorum salı günü etli bezelye çıkmayacak mı, mekanı açmadan veya yemek tükendiği zaman sistemden pasif duruma getiriyorsunuz.. ilgili yemeğin yanında "şu anda mevcut değil" uyarısı çıkıyor.. geri kalan seçeneklerin alayı sipariş verilebiliyor..


  • synche  (15.12.17 23:40:21 ~ 23:42:54) 
Baskan bence soyle bi yol da izlenebilir. Atiyorum menu1 diye bi menun olur. Gunun corbasi, gunun yardimci yemegi gunun icecegi tarzi bi aciklamasi olur. Allah ne verdiyse gonderirsin. Olma mi?


  • allah yazdiysa bozsun  (15.12.17 23:46:42) 
@allah yazdiysa bozsun

gayet mantıklı hocam. hem böylece seçeneğimiz de fazla olur. ikinize de teşekkürler
  • Wolfware  (15.12.17 23:51:27) 
teknik olarka menü 1 yapmak mantıksız.

illa tüm ürünleri tek tek gireceksiniz, daha sonra o gün hangi ürünler yok ise onları gösterme diye işaretliyeceksiniz.

menü 1 de kuru fasulye var ise, tek yemeklere de kuru fasulye yazmak zorundasınız
  • oscar  (16.12.17 00:30:15) 
günün çorbası tarzında yazan restaurantlara bakmıyorum bile. belki sevmediğim bi şey. neye göre sipariş vericez ki. benim gibi düşünen ve bu sebeple sipariş vermeyen bir çok insan vardır bence. şu anda mevcut değil uyarısı daha mantıklı. onun da kötü tarafı ( benim gözümde ) menü de göze batıyo çirkin duruyo.


  • spirit crusher  (16.12.17 01:27:02) 
şu an mevcut değil / gösterme diye iki seçenek var. isterseniz listede hiç çıkmaz da o ürün


  • oscar  (16.12.17 01:32:37) 
Oscar'in yazdigi menude gösterme secenegi iyimis. Benim mevcut degil yazisi gordugumde ilk aklima gelen, demek ki en tercih edilen yemekmis ama bana kalmamis oluyor:)


  • Domuz  (16.12.17 12:55:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.