[]

hamileyim haberini aileye nasıl verelim

herkese merhabalar,
çook yeni aldım hamilelik haberimi. 2. hamileliğim olacak. beklenmedik bir bebek ama şu anda çok mutluyuz.
henüz ailelerimiz bilmiyor. 1 hafta sonra doğum günüm var ve şehir dışındaki ailem bize gelecekler.
kayın aileme ve kendi aileme hepsine aynı anda doğum günüm için bize geldiklerinde bu haberi sürprizli bir şekilde vermek istiyoruz.
orijinal fikirlerinize talibim. doğum günü pastamın üzerine not yazmak geldi ilk aklımıza ama görürler mum dikerken vs diye vazgeçtik.
Teşekkürler şimdiden :)

 
çok klasik ama ben bir çift bebek çorabı vermiştim bizimkilere. annem anlamıştı, kayınvalidem de yeni emekli olduğu için "çorabını giy otur" dediğim manasını çıkarmış?! yapacağıma pişman oldum yani. aklıma geldikçe sinir oluyorum. bazen direkt söylemek en iyisi.

bebek şeklinde pasta börek yapanlar oluyor. bir anda ultrasonu çıkarıp masaya koyup biz de dört kişi oluyoruz ehehe de yapabilirsiniz :D çok yaratıcı bir şey gelmedi aklıma. tebrikler bu arada, sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyle.
  • who cares wins  (14.12.17 15:37:17) 
Cinsiyet pastaları olur ya pastanın içi mavi ya da pembe olur. Bunun gibi pasta üzerinden gidebilirsiniz. O kadar kişi geleceği için 3 ya da 4 pasta tabanı yaparsınız ortasını silindir şeklinde delersiniz. Ortadaki boşluğa oyuncak bebek koyarsınız hem kenarlara da malzeme koyarsınız. Sonra da ince bir pasta tabanıyla kapatırsınız üstü. Onlar mum yakarken belli olmaz. Pastayı keserken bebek çıkıverir hazır herkes herkesi kameraya alıyorken eğlenceli olur.


  • jazzabel  (14.12.17 15:41:12) 
Onlar size hediyelerini verdikten sonra bizimde size bir hediyemız var deyip küçük kutuda bebek çorabı bebek patiği emzik va hediye ederek belli edebilirsiniz


  • hernezıkkımsa  (14.12.17 15:46:34) 
Bence en sadesi en güzeli oluyor böyle şeylerin.
Herkes sizi yeni yaşınız için kutladıktan sonra, en son kişinin de sarılıp kutlamasının ardından ''Bence ikinci bir sarılma ve kutlamaya daha gerek var, hamileyim, bebeğimiz olacak.'' diyebilirsiniz.

-kaymaktutmayansıcaksut-
  • devorgilla the gunslinger  (14.12.17 15:47:08 ~ 15:47:35) 
Tebrikler! Anali babali, mutlu ve saglikla buyusun iki yavrunuz da.

Biraz zor olabilir ama dogum gunu kutlamanizda ici dolgulu gibi kurabiyeler yapip dolgu icin kalan bos bolume ufak notlar koyarak surpriz yapabilirsiniz ^^
  • lamira  (14.12.17 15:49:36) 
özel bi pasta yaptırırsın, kendi doğum günü pastanı basit tut, diğerini özel yaptıracağın için, dur bi dk kendim için düşünecek olursam

doğum günümde aileler gelecek onlara hamile haberi vericem , doğum günüm için atıyorum 3-5 çeşit hamurişi yapacağım ya, onlar en min seviyeye çekerim, klasik pastaneden en ufak pastalardan alırdım ya da o sıralar ev takıntılı olduğum tatlı da olabilir -sütlü tatlı gibi kaç kişi olacaksak o kadar dilimde vs-
özel pastayı ayarlar, mumlar üflendikten sonra işte benim size bi süprizim var diyip özel pasta ve yanında özel olarak hazırlanan -hazırladığım neyse işte - hamurişi vs çıkarır mini baby shower yaparım :)


ya da aman doğum gününü unutmuş ayağı işte saç baş yapılı kıyafeti kamufle etsin diye sabahlık giyerim. ne doğum günüsü ya siz hamileliğimi kutlamaya gelmediniz mi diyerek:)


Ay çok mu basit?


hayırlı olsun, anneli babalı büyütün
  • antik depresan  (14.12.17 15:53:43) 
bizim şöyle bi planımız vardı:

iki aileyi de sabah kahvaltısına çağıracaktık, kahvaltı yapılıp kahveler içildikten sonra buzdolabından bebek konseptli bir pasta çıkaracaktık :) maalesef planlanan tarihte yakın bir aile dostumuz vefat etti:/ bu yüzden de istediğimiz gibi müjdeyi veremedik. bence doğumgünü pastanı bebek pastası gibi bir şekilde ayarla. zaten ortaya çıkınca anlarlar mutlaka :)

şimdiden hayırlı uğurlu olsun vatana millete :))
  • silah taciri  (14.12.17 15:59:18) 
arayıp anne, baba n'aber n'apıyorsun vs sonrası hamileyim, torun geliyor demek yeterli değil mi?
biz öyle yapmıştık iki tarafa da.

  • d e j i n  (14.12.17 16:03:32) 
İlk bebek olsa neyse ama şu durumda @acemi +1


  • aquarium  (14.12.17 16:43:50) 
öncelikle tebrikler, sağlıkla doğsun, güzellikle yetişsin.

gecenin sonunda çok sıradan bir şeymiş gibi ha bu arada bi bebek daha yola çıktı deyin, yüzlerinin alacağı şekille eğlenin biraz, diğer arkadaşların yazdıkları da hoş, ailelerinizin en çok hangisi hoşuna giderse onu yapın, onları tanıyan sizsiniz.

bide dua edin bizimde bebeğimiz olsun be, çok şanslısınız.
  • firemanjonny  (14.12.17 17:21:00) 
Masaya fazladan bir tabak ve servis koy.


  • cakabo  (14.12.17 18:39:15) 
Karnım şişti çok gazım var diye ortalığı ayağa kaldırın, ağlayın, abartıp osurabilirsiniz isterseniz. 112 yi arayın gelip muayene ettiklerinde aaa gaz değilmiş hamilesiniz tebrikler desinler. Alkış kıyamet falan. 112 çalışanlarına kebap ısmarlayın. Boş göndermeyin, Herkes kebap sever. Tebrikler


  • hasmetizm 2046  (14.12.17 19:21:48) 
Pastanızın üzerinde kadın ve erkek iki figür olsun kadın hamile olsun. Bi tanıdığım böyle yapmıştı

Bunarada tebrikler :)
  • ruh i tibbiye  (14.12.17 20:00:04) 
acemi +1.

lönk diye söyle.
  • baldan kaymak  (14.12.17 20:26:55) 
Bence önceden söyleyin, hediyelerin şekli şemali değişir.


  • gezegen olan pluton  (14.12.17 20:50:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.