[]

Ofiste kullanmak için bluetooth hoparlör tavsiyesi

Selamlar,

Kulaklık takmayı sevmiyorum. Odamdaki laptoptan müzik dinliyorum; ama laptopun hoparlörleri de oldukça kötü. Her taraf kablo olduğu için bluetooth bir hoparlör alayım istiyorum.

Max 350 TL civarında, fiyat performans canavarı olan; sessiz sakin 5-6 m2'lik bir odada iş görebilecek iyi bir hoparlör tavsiyeniz var mı?

 
sürekli sabit, masa üstünde duracaksa bluetooth olmasının tek getirisi kablosuzluk olur ama şarj etme olayı da bir sorun bence. sürekli dinliyorsan 2 günde 1 şarj etmen gerekir, 2 günde 1 kablo ile, tak çıkarla uğraşmaktansa şöyle bişey işini görür. bluetooth olanların pilleri de eskiyecek zamanla falan filan...
www.hepsiburada.com

  • Bruce  (14.12.17 14:15:52) 
Erkek arkadaşıma d&r internet sitesinden Trust Urban Ziva aldım ışıklı mışıklı. Sesi iyi çıkartıyormuş gayet memnun ayrıca ucuz.


  • Tersidüzükilec  (14.12.17 14:22:14) 
Jbl go isini rahat gorur


  • veritaslibertas  (14.12.17 14:30:15) 
Fiyat performans canavarı istiyosan Jbl Go kullan, ben çok memnunum şahsen. Zaten işini görür. 350 tl vermeye gerek yok.


  • noluyo yaa  (14.12.17 14:58:40) 
arkadaşlar cevaplar için çok teşekkürler. çoğu kişi şarj olayından bahsetmiş. bu benim de kafamda bir sıkıntıydı. hoparlörü sürekli güç kaynağına bağlı çalıştırmak istiyorum zira. bu yönden bir sıkıntı olur mu acaba?


  • starborn  (14.12.17 15:48:40) 
Bu işlerden çok da anlamam ama bence de 350 TL vermenize gerek yok. Ben daha yeni bundan aldım ve gayet memnunum: www.tchibo.com.tr


  • a day at the races  (14.12.17 16:14:19) 
sürekli güç kaynağına takılı çalıştırılan pillerin ömrü daha az oluyor, hele ki çok kaliteli bir şey olmazsa pilsiz çalışmaz hale gelir, hatta komple cihaz bile bozulabilir(pilin entegrasyonuna da bağlı).


  • Bruce  (14.12.17 16:47:47) 
@starborn, ben jbl go'yu haftada 1-2 şarj ediyorum en fazla. Rahat rahat götürüyo.


  • noluyo yaa  (14.12.17 18:17:30) 
bluetooth almasan keşke, sonuçta sabit bir yerde duracak,


  • michael_knight  (15.12.17 01:14:02) 
yanıtlar için çok teşekkürler. masamda çok fazla kablo var ve hoparlörü koysam kalabalık olacak. yanımdaki masada bi boşluk var oraya koyacağım. dolayısıyla kablosuz olması gerekiyor. jbl go biraz küçük olacak sanki. harman/kardon'un alengirli modelleri çok hoşuma gitse de sanırım mikado'nun jbl go'dan bi tık büyük bi modeli var onu alcam.


  • starborn  (15.12.17 14:55:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.