[]

Xiaomi mi6 mi oneplus 5 mi?

Ikisi de 64gb
Aralarinda 100 lira yok.
Hangisi daha mantikli.


 
ben xiaomi alırdım


  • veritaslibertas  (09.12.17 23:06:44) 
OP5 diyorum.


  • skooma  (09.12.17 23:12:09) 
İşlemci aynı, kamerada xiaomi ois var oneplus'ın objektifleri daha iyi. Videoda xiaomi daha başarılı. Ön kamera da oneplus daha iyi. Şarj olayında oneplus lipo batarya daha iyi. Kasa kalitesi xiaomi daha şık kesinlikle ama gorilla4 xiaomi(ön arka), Oneplus gorilla5(ön)

Ram olarak da oneplus daha iyi. Zevkine kalmış bir şey.
  • bos gezenin bos ustasi  (09.12.17 23:46:51) 
Ha bir de kulaklık çıkışı mevcut op5 de xiaomi de yok


  • bos gezenin bos ustasi  (09.12.17 23:47:14) 
Xiaomi'yi tercih ederdim. Ekran boyutu daha ufak. One plus bence çok büyük. Ayrıca xiaomi daha şık.


  • Delay Fuze  (10.12.17 14:07:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.