[]

Azeri kız arkadaş

6.5 aydır azerbaycandayım. Arkadaş grubu içersinde tanışıp sevgili diyemeyeceğim ama sık sık görüştüğüm bi kız arkadaşım var. Muhabbeti iyi, güzel vs. Bunlarda sıkıntı yok. Sıkıntı şu ki, ben bu kızın daha elini cebine attığını görmedim. Azeri arkadaşlara sordum. Sizde böyle bi şey mi var diye. Yani para sürekli erkekten mi çıkar gibi. Evet cevabı aldım.
Sözlükte de bununla alakalı bi kaç entry okumuştum.
Şantiyede olduğumdan haftada bir iki kez görüşüyoruz. Ve dediğim gibi muhabbetini de seviyorum kızın. Verdiğim para pul da koymuyor açıkçası ama bi şekilde bu durumu bu kıza belli de etmek istiyorum. Hani kadınlar erkeğin yanındaysa para ödemez mi gibisinden.
Bunu nasıl deyim sizce?
Ayrıca Türk kızlarını arıyor muyum ne:/
Böyle böyle bi şeyler..

 
Iyi vakit geciriyorsan parayi dusunme evli degilsiniz sonucta butceniz ortak olsun.


  • i m sick tired  (08.12.17 22:39:53) 
Azerbaycan’da uzun sure yasayan arkadasim, kadinlarin hicbir zaman hesap odemedigini soylemisti. Erkekler hakaret olarak algilaniyor demisti.


  • boyalı kuş  (08.12.17 23:12:14) 
Men para vermekten sıkılıram.


  • delicevat  (08.12.17 23:15:30) 
lan tam da bugün tinder'dan azeri kızla tanışmıştım:)


  • nothing in my way  (08.12.17 23:31:34) 
Bele vaziyetin içine soxum.
Şakayla karışık buluşma bahanesi olarak hadi bana bi bira ismarla da içelim falan gibi bi laf atabilirsiniz.

  • veritaslibertas  (09.12.17 01:39:34) 
azeri bi arkadaş var burda. kızlara asla hesap ödetmiyo mesela o da. demek ki adetleri böyle...


  • promuyac  (10.12.17 02:41:02) 
azeri bir kızla tanıştım.Hiç öyle dediğin gibi gelmedi .Gayet hayatı ortak paylasan bir kafası vardı .


  • sorunvar  (10.12.17 03:59:17) 
Annem azeri ve bana hep "sakın bir erkeğe arkandan mojiziku benim paramı yedi dedirtme. Hayat kadını ile aynı kefeye koydurtma kendini. Paran kadar gez, ye; paran yoksa en kötü bizden ıste ama başkasına lafını ettirme." Derdi.


Neden dediğini az çok anlardım ama onlarda genel olarak durumun böyle olduğunu yeni öğrendim.
  • mojiziku  (12.12.17 01:31:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.