[]

Yazışmalarda Sohbeti Bitirme Sorunsalı

ya şimdi çok saçma bi soru olcak galiba ama sormam lazım.

şimdi mesela biriyle yazışırken filan whatsapp'tan konuşmanın ne zaman sonlandığını anlayamıyorum. yani karşımdaki kişi bana bi soru sormadıysa ve benim de karşıdaki kişinin attığı son mesaj üzerine söyleyecek bi şeyim yoksa genelde bi şey yazmıyorum ve bu yüzden 2-3 kere trip yedim.

mesela örnek vermek gerekirse bugünkü bir yazışmamdan alıntı yapıyorum.

ben: ".... kapanınca çok üzülmüştüm."
o: "of, hatırladım efkarlandım yine"

şimdi mesela burda konuşmayı bitirsem bir sıkıntı var mı sizce?

 
En kötü bi smiley koy senden günah gitsin.


  • sanquis  (08.12.17 03:19:41) 
Trip atmak icin bahane mi ariyor insanlar ya. Duydugum en sacma trip atma nedenlerinde ilk 5e girer bu. :d


  • thomaswantsmore  (08.12.17 03:26:25) 
yok..karşıdaki kişi muhabbet etmek istiyor belli ki.

ilgini çekmeye bilir, meşgul olabilirsin vs. vs. soru sorduğunda cevaplamamış ya da bir yere bağlanmadan ortasında bırakılmış, yani sanki karşıyı yoksaymış gibi bir durum olmadıkça bir sıkıntı yok.

en kötü "he he" smileyı hatta random bir smiley koy o dumur yetiyor zaten bi süre.

bu tarz durumlarda trip atan kişileri çok kale almamak lazım. Bazıları çok boş muabbet çeviriyor çünkü.
  • AlsterWasser  (08.12.17 03:29:01 ~ 03:56:01) 
nasil ki yüzyüze sohbet ederken çat diye sırtımızı dönüp gitmiyoruz, iletişim yazismayla yapılsa da bir vedalasin en azından.

"şimdi gitmeliyim, izninle. sonra görüşürüz." ya da "yine konuşuruz, şimdilik hoscakal" yazıp bitirin.

nereye... vb yazarsa da cevaplamayın. bu sizin kapanış cümleniz olsun. bir sure sonra alışıyorlar.

ayrica trip atmak da enteresanmış gerçekten. alinganligin hududu yok desenize :)
  • strawberry first  (08.12.17 14:09:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.