[]

internet var ama yok gibi bişey

deli oldum yahu internet yavaş olsa da var fakat bir siteye girmek istediğimde ve ardından başka bir siteye geçtiğimde site yüklenmeyi durdurup dns probe not finished hatası veriyor. yani girmek istediğim site açılana kadar beklemezsem giremiyorum. veya bazen site yükleniyor css yüklenmiyor html elementleri mal mal sıralanıyor görüntü yok. nasıl çözerim bu sorunu?




 
hep mi oluyor bugün falan mı sadece? windows güncellemesi geldi, internetini sömürüyor olabilir bi onu kontrol et. bir kaç kişi daha aynı sebepten muzdaripti de ondan diyorum.


  • veritaslibertas  (07.12.17 18:01:33) 
google'da niye aramadın dostum css html falan bilgilisin de aslında.

Başlat > Çalıştır > Cmd'i Açın şu kodları yazın enterlayın ( netsh winsock reset ) Pc'nizi yeniden başlatın..

Sorun çözülmezse dns' leri değiştir google dns de oluyor genelde, sonrasında ipconfig /flushdns yap cmd ile.

208.67.222.222
208.67.220.220
en stabili hızlısı opendns dir.
  • imelih  (07.12.17 18:09:42 ~ 18:10:06) 
deneyeceğim sağolun


  • freetakilir  (08.12.17 01:57:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.