[]

Tuvaletin nerede tıkandığını nasıl anlayabiliriz, nasıl çözebiliriz ?

Bugün hava çok güzel Ankarada. Neyse,

şimdi malum bu tuvalet kağıtları sebebiyle tuvaletler tıkanabiliyormuş.

Bizde de yüksek katlı bir binada tuvaletteki su gidişleri artık önce birikiyor sonra aniden cofurduyor, yani büyük bir olasılıkla bir yerinde birikme olmuş, ama bunun bizim kattan mı yoksa diğer katlardan mı kaynaklandığını nasıl farkedebiliriz (diğer katlara erişimimiz yok-yasak)

bir diğer sorum da, bunun çözümü için ne yapılabilir ? Çamaşır suyu boca edilmiş yüksek miktarda ama ben sanmıyorum ki çamaşır suyu çözsün. bu lavobo açıcılarla filan mı girişmek lazım ?

Tabi bunun öncesinde önce bizim kattan mı kaynaklanıyor onu çözmemiz gerekiyor(yani bizim kattan dediğim, hani bunlar çatıdan inen 200lük boruya bağlanmadan önce arada bi' geçiş borusu varya, orada mı tıkanıklık var onu merak ediyorum)

 
tesisatçı çağıracaksanız onlar çözecek.


  • eksimeksi  (06.12.17 15:56:50) 
Ankara'da giriş katında çok yaşadık bu problemi, 4 katlı binada üstten atılanlar bizim girişi tıkıyordu sonra sifonu çekince pudofff tüm pis su bizim banyoda, ıykh midem bulandı yazınca bile.

neyse biz nereden geldiğini bulamadık çünkü yukardan nereden atıldığı belli değil. yalnızca bizim atmadığımız belli çünkü tıkanan taraftan daha dardı bizim tarafın boru doğal olarak.

siz de bulamazsınız kimden kaynaklandığını. tesisatçı tıkanan yerleri açar. onun dışında lavabo aç falan gibi şeyler çözmez çünkü insanar hakketen tuhaf. ped atan mı ararsın temizlik bezi ve çorap mı her halt çıkıyordu.
  • hosein  (06.12.17 16:25:23) 
Ben İstanbul'da, minibüslerde reklamlarını filan görüyorum. Tesisat sorunları "Özel Robot" ile tespit edilip çözülüyormuş...


  • burka  (06.12.17 16:58:34) 
bolca kostik döküp üzerine kaynar su dökün. sizin tarafa yakın bir yerlerdeyse açar.


  • cevab veremedim  (06.12.17 18:05:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.