[]

ayakkabı su alıyor iş yapamıyorum.

balıkhanede çalışıyorum bazen temizlik yapmam gerekiyor hafif bi su birikintisi içinde dolaşıyorum su ve tabandan alıyor.

alalı 1 hafta oldu, alırken özellikle sormuştum kesinlikle almaz demişlerdi. sorayım mı niye böyle yapıyor diye.

aslında lastik çizme en iyisi ama o da soğuk tutuyor. olmadı ondan alacağım artık bilmiyorum. ama şu ayakkabıya da 600 tl verdim bir şekilde sonuçlandırmam gerek.

www.hepsiburada.com

 
Geri gönderin. arayıp konuşun önce. firmaya incelemeye gider. kullanıcı hatası değilse iade ya da değişim yaparlar.


  • veritaslibertas  (06.12.17 11:20:30) 
duyuru'nun olmazsa olmaz decathlon linki kontenjanını doldurmaya geldim. bir duyuruda decathlon'dan link verme şansı varsa o link verilir.

iş güvenliği ayakakkabısı gibi düşün, sadece iş yerinde giyersin, hem sıcak hem su geçirmez, fiyatı da espri gibi;

www.decathlon.com.tr

merrell'i de ben olsam aman ağzımızın tadı kaçmasın ali rıza bey deyip, günlük hayatta bişey olmamış gibi giymeye devam ederdim, şık botmuş.
  • onemoremile  (06.12.17 11:22:27 ~ 11:27:40) 
Ayağınız terliyor olabilir mi? Su almasa bile ayak terleyince su almış gibi ıslanır.

Bunun için de goretex malzemeden üretilmiş botlar nispeten daha iyi oluyor, bu botta merrell goretex'in muadili vortex diye bir şey kullanmış, performansı nasıldır bilmiyorum.

Aldığınız yer ile görüşün, ayak terlemesi ile bilemem ama su geçiriyorsa kesinlikle hatalı üründür.
  • peggy  (06.12.17 11:25:31 ~ 11:26:11) 
www.instagram.com

Uygun asker botları var bir görüşün bence.
  • demirKamil  (06.12.17 12:06:22) 
bende onemoremile dedigini demeye geldiydim.bizim garajdaki butun arkdaslara aldim,kendime de aldim bir tane.hem ayaklar kuru hem asiri sicak tutuyor.

Merrellde cok guzelmis bu arada.
  • duptıs  (06.12.17 12:11:56) 
nerden baksan asgari ücretin yarısı yaw, ben asgari ücret 800 iken yarasına adidas ayakkabı almıştım ondada benzer sorunlar vardı, firmaya yolladım sorun yok dediler tüketici mahkemesine verdim aldım paramı geri, iş yaparken su aldığında çoraplardaki ıslaklığı gösterecek şekilde photo çekin firmaya söyleyin aksi durumda tüketici mahkemesine gideceiğinizi söyleyin , kendileri bilir mahkeme yüksek ihtimal sizin lehinize karar verir.


  • Sir Anthony Hopkins  (06.12.17 12:18:44) 
@onemoremile demiş, @duptıs da tasdiklemiş. ben de bir kış iş ayakkabısı kullandım, canavar gibi. üstelik decathlon falan da değildi, nalburdan aldım giyindim. içine dilerseniz bir ortopedik taban. çok sıcak tutuyor zaten. bizim komşu balıkçılar hep onu kullanır zaten. klasik su geçirmez ayakkabılar o işe gelmez.

ayakkabıyı da ben olsam normal durumda su geçirmiyorsa, kullanırdım. değilse, iade hakkınız var tabii. çok ayakkabı iade ettim, değiştirdim öyle.
  • runagain  (06.12.17 14:13:54 ~ 14:15:14) 
merrell hocam bu su geçirmemesi gerekir. clombia falan bunun yanında hikaye. gönderin muhakkak bir problem vardır.


  • goodman  (06.12.17 14:34:08) 
ayakkabı defolu bence de gönderin. merrell su geçirmez.


  • cedex  (06.12.17 14:57:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.