[]

Erkeklere soru: Muhteşem bir sevgiliniz olsa, başka kadınları ister misiniz

Bir önceki duyuruma verilen cevaplar üzerine merak ettim. Adriana Lima gibi bir sevgiliniz var diyelim. Mutlusunuz birlikte. Gene de bir süre sonra sıkılıp başka kadınları arzular mısınız? Peki arzular da kendinizi tutar mısınız yoksa eyleme de geçer misiniz..

Yani değişiklik istemek mi olay, nedir?


 
  • veritaslibertas  (05.12.17 14:58:34) 
Hayır, başka kadınları istemem


  • MaNOfTheYear  (05.12.17 15:00:30) 
Kadınım diye cevap veremiyorum. Ama aklıma takıldı Adriana Lima muhteşem mi? Belki de salak bir kadın, 2 kelime konuşulmuyor?


  • lcha  (05.12.17 15:02:28) 
fiziksel olarak beğenebilirim tabii ki, sonuç olarak sevgilimin muhteşem olması diğer kadınların çöp olduğu anlamına gelmiyor ama illa sevişeyim, birlikte olayım, "ulan keşke sevgilim olmayaydı bak şimdi bunlarla sevişemiyom" şeklinde bir düşüncem/isteğim olmaz. yapı olarak it gibi bağlanan biriyim, öyle bir sevgilim olsa daha fazlası ya da farklısı için uğraşmazdım açıkçası.

sonuç olarak ben sevgilimi hayatımın diğer parçası olarak görüyorumdur. onun bana verebileceklerini başka birisi veremez. güzel ve iyi kadınlar muhakkak var. bunu takdir etmekte sakınca görmüyorum şahsen ama bu yüzden sevgiliyi üzmek, kırmak, aldatmak büyük aptallık olur benim açımdan. hiç burada "asla aldatmam", "sevdiğime çok bağlıyımdır", "yatakta ayu gibiyim" diye kendimi övmeyip sadece basit bir fayda-zarar hesabı yapacağım. ortada benim aşık olup çok güzel bulduğum, aynı şekilde beni çok seven bir kadın var. bu kadın benim günüm iyi geçince mutlu olan, sınavımın nasıl geçtiğini soran, kafamı patlattığımda başımda bekleyen, hasta olduğumda çorba yapan, her şeyimi paylaştığım insan.

sonra başka bir kadın var. götü mötü şahane. iyi de birine benziyor ama sonuç olarak çok tanımıyorum yani. öte yandan baktığımız zaman e ulan benim sevgilim de şahane zaten, olmasa niye sevgilim olsun? aşığım, bayılıyorum ki birlikteyim. e bu durumda, sevgilimin sahip olduklarının ve verebildiklerinin yarısını falan ancak verebilecek birisi için niye aldatayım, niye isteyeyim başkasını?

şimdi bu noktada "ulan pezevenk o zaman sevgilin hastalansa, kilo alsa, iki gün ilgi göstermese başkasına mı gideceksin?" diyebilirsiniz. hayır. ilişkide iniş-çıkışlar olur. kimse birbirini her gün delicesine sevip arzulamaz. yerine göre sıkıcı bulursun, gözüne başkası hoş gelir vs. bunlar bence normal. önemli olan aldatmamak. aradaki o özel bağı koruyabilmek. aşk deli gibi istemek olsaydı hiçbir çift birkaç aydan fazla birlikte kalamazdı. mühim olan başkasıyla sahip olamadığın, olamayacağın o özel şeye sahip çıkmak. onu yaptıktan sonra zaten iyisiyle kötüsüyle uzun vadede sevip istiyorsun birlikte olduğun kişiyi, başkası için "kim olursa olsun, neyi olursa olsun, istemezük!" diyebiliyorsun.

ben eski bebeyimi hala her şeyden çok istiyorum ve onu dünyadaki hiçbir kadına değişmem. tip olarak hayal ettiğim biri bile değildi. yani "ideal kadın" olarak düşündüğüm hiçbir şeye, kurduğum hiçbir hayale benzemiyordu. ama benim için mükemmeldi. adriana değil tüm şımaykıllar gelse fikrim değişmez.

böyle şeyler gördükçe üzülüyorum. "erkek aldatır çünkü elizabeth hurley bile aldatmış!1!!" diyen bir insan ya kötü niyetlidir ya da hiç aşık olmamıştır bence. aldatan aldatır tabii ki, insanlar sevdiklerini aldatmıyomuş gibi davranmanın lüzumu yok ama böyle hassas bi konuyu bu şekilde genelleyip "erkek ister aga, bi tane garı yetmezzz" tarzı tavırlar ne bileyim çok çirkin ve üzücü geliyor bana.
  • der meister  (05.12.17 15:06:26 ~ 17:24:21) 
arzulamam, istemem.


  • Tears of Devil  (05.12.17 15:19:59) 
Istersem kalbim kurusun.


  • i m sick tired  (05.12.17 15:21:15) 
@der meister, artı 1

yolda yürürken bile kafasını o tarafa bu tarafa çeviren biriyim ben sevgilim varken. başı önünde yürüyen... ama işte öyle bir sevgili de beni terk etti gitti, iyi mi!
  • runagain  (05.12.17 15:27:17) 
hayır

ayrıca muhteşem olmayan sevgilim olsa da istemem.
  • Kusursuz dostlarin dort ayagi vardir  (05.12.17 16:04:37) 
Sevgilim muhtelem birisi başkalarına bakmıyorum bile.


  • ismira007  (05.12.17 16:10:42) 
İsterler. Adriana Lima aldatıldı. Angelina Jolie aldatıldı. Elizabeth Hurley aldatıldı.

encrypted-tbn0.gstatic.com
  • Lim5  (05.12.17 17:04:20) 
@der meister +1
başka kadını arzular adam.kendisinin güveni yerinde olduğu sürece,her türlü düşünür.

  • red hot chili  (05.12.17 17:14:51) 
Her zaman böyle bir ihtimal var.


  • roket adam  (05.12.17 23:23:15) 
adriana değil de beynini kullanabilen kadın bulabilseydim, başka bir arayışta olmazdım.


  • evimin paspasi  (05.12.17 23:46:44) 
Arzularım ama sevgilimin haberi olmadan, rızası olmadan kesinlikle başkalarıyla temasta bulunmam. Bir kez o boku yedim, büyük ders oldu.

Ayrıca başka kadınları arzulamam sevgilimin mükemmel olmadığı anlamına gelmez. Sevgilim gayet mükemmelken de başka kadınları arzulayabilirim, o da başka erkekleri arzulayabilir, off bu ne biçimmiş, taş gibiymiş der, güler geçeriz, dünya döner, olur böyle şeyler. Arzulamak aldatmak değildir. Yoksa kimler neler arzuluyor, ohoooo. Sadece partnırı kızmasın diye söylemiyor. Ama bence sevgilim mükemmelse benden bir şey gizlemez, gizlemesin. Kızarım diye korkmasın, söylesin.
  • yirmisantim  (06.12.17 00:11:25) 
ben başka kadınları da arzulamayan erkeği sağlıklı bulmuyorum. tabi ki arzuladığın her şeye atlamazsın, yine de karakter meselesidir.

öte yandan bu bir paradoks: bir erkek olarak birlikte olduğun kişiyi arzulaman için bir kere genel olarak kadınları arzulaman şart. genel olarak derken herkesin bir midesi var ona göre genel olarak. öte yandan kadın da yine diğerlerine rağmen tercih edilmek ister. dolayısıyla kıskanmak ve kıskanılmak belli dozlarda kadının hoşuna gidecektir, egosunu okşayacaktır, özgüven pompalayacaktır...
  • idexo  (06.12.17 00:36:29) 
Metin, sen misin?


  • soyut park  (06.12.17 01:38:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.