[]

numaramı silmiş

erkek arkadaşım beni 2 kez terk etti ve sonrasında pişman olup çeşitli bahaneler sunup geri döndü. bu seferki ayrılığımızın üzerindense 6 ay geçti. yazın başka bir sevgilisi olmuş ve 2 hafta öncesine kadar da bu kızlaydı.ilk hamle olarak bana mesaj attı ben cevap vermedim.benim bi kız arkadaşıma ayrıldık biz diyip ayrılma mesajını göstermiş onla mutsuz olduğunu söylemiş.ben de profiline baktım.kızla olan fotolarını silmiş.ertesi gün de ekşisözlüğe ismimin olduğu başlığa entry girmiş.
işin ilginç yanı yüzükle gelicem diye haber yollattı bana.demek ki sevgilisiyle arası bozuktu,tam ayrıldı ama bu sefer de ben sevgilisi olduğunu bilmiyordum,yeni öğrendim. benim öğrendiğimi duyunca da geri vites attı sanırım.yüzükle gelme planları, entry girmesi hep yalan oldu ve numaramı silmiş şimdi de whatsappta fotoğrafı gözükmüyor.
bu çocuk ne yapmaya çalışıyor?tam geri döncek derken numaramı silmiş olduğunu gördüm.
ne diyorsunuz geri döner mi?

 
geri döner ama yine gider. o yüzden senin dönmemen lazım. hiç stabil bir kişiliği yok. kısa vadede seni bu kadar üzen bir adam, uzun vadede ne kadar yıpranmana neden olur; sen düşün. hiç mantıklı değil, kendine değer veriyorsan uzak durursun.


  • fragile lady  (04.12.17 19:34:06) 
Bosluga düşünce sana sariliyor.


  • i m sick tired  (04.12.17 19:35:08) 
Dönmesini istiyorsun ama bunu ifade edemeyecek bir konumdasın galiba. Aranızda tonla şry olmuş 3 4 paragrafta anlamamız zor, neden sildiğini de sen de biz de tam bilmiyoruz. Ben seviyorsam eğer onur şeref çiğner gel derim. Sen böyle yapmasan daha iyi sanırım fragile'ın dediği gibi. Sen en iyisi bunu okumamış gibi devam et.


  • Adramelekhh  (04.12.17 19:36:34) 
Sildiğini düşündürmek için profil fotoğrafını kaldırmış olabilir sizin yazmanızı belki nedenini sormanızı bekliyordur?


  • karamaleksey  (04.12.17 19:50:11) 
Dönmesini istiyorsan bence yalvar. Hayata bakış açın pırıl pırıl.


  • elorelia  (04.12.17 20:14:58) 
Döner. Sonra birkaç kez daha dönebilir. Nasıl olsa karşısında yaptığı her şeyi takip eden ve sürekli ilgi gösteren biri var.


  • dissendium  (04.12.17 20:30:17) 
sen onun için her zaman etrafta olan ve hiç hayır demeyen birisin o yüzden her boşlukta sana yazıyo çünkü karşılık alıcağını biliyo

çözüm belli adını bile unut
  • berginyonbaenre  (04.12.17 20:47:12) 
Güzel kardeşim böyle gitgelli adamlara yüz vermeyin yahu. Tıyneti belli işte. Önünüze bakınız.


  • inawen  (04.12.17 21:14:13) 
Hayır gelmez bu profilden. Sil at başka denizlere yelken aç.


  • o ben degilim  (04.12.17 21:29:56) 
Hayatını karartmak istiyor ve dünyada milyonlarca adam varken mutsuz olmak istiyorsan böyle umutsuzca bekle dönsün diye. Üzgünüm yazık sana.


  • karacigerim vur kadehlere  (04.12.17 22:17:42) 
Adam çember üstünde gibi dönüyor sürekli, biraz incelersen dönme frekansını bile bulursun. böylece daha dönüşü tamamlamadan bile affedebilirsin.


  • passion rules the game  (04.12.17 22:24:59) 
Geri dönmesine izin verme, yeni adaylara yönel


  • acckr  (04.12.17 23:42:21) 
abla stepne olmuşsun sen.


  • paudi  (05.12.17 10:36:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.