[]

bizim askimiz da banu berberoglu ve Mehmet'inki gibiydi

Ama medyatik olmayanindan. Kendi halimizde yasiyorduk her seyi. Piknige de giderdik, ucuz icecekler de alirdik. Biz de torbalarca yiyecek goturduk gittigimiz yerlere.

Şimdi herkes bu çiftin cok samimi olduğunu ileri suruyor ama gözden kacirdiklari su Var: oyle 'samimi' gozukmek de planin bir parcasi. Bunlar bilincli yapilmis seyler. Bu çiftin yaptigi aslinda bir reklam, ve bakin gorun, buradan yuruyup, iliskilerinden para kazanacaklar.

Onca millet bunu farkedemeyecek kadar saf mi acaba?

Sonra da Vay efendim "insanlar A Haber'e neden inaniyor?"

 
kesinlikle hak veriyorum.


  • tabirimekruh  (02.12.17 19:28:52) 
para kazanabilirler, ve evet kazanacaklardırda, ne var ki bunda?
yalnızca bir videosunu yarım yamalak izledim.
sonuçta yaptıkları şey çok basit. zaten yapıyor oldukları şeyi videoya kaydedip youtube'a yüklemek. tek fark insanların hoşuna gitti.
sonuçta insanlar "yapabildikleri" şeyleri videolaştırarak youtuber olmaya çalışıyorlar, makyaj videosu çekmek, oyun kaydetmek vs gibi. bu insanlar da günlük rutinlerini paylaşmayı seçmiş.
ben sanmıyorum ki videonun çıkış noktası "aşkım hadi video çekelim ve paranın dibine vuralım" olsun.
"samimi olmak da bu işin bir parçası" diyorsunuz da bu kadar zaman rol yapacaklarını da sanmıyorum. abuk sabuk ne varsa çekmişler işte.
cem yılmazın bir lafı var, "ben hiçbir zaman para için bir şey yapmadım, bir şey yaptım para etti ona bir şey diyemem" bu da onun gibi, para kazanıyorlarsa ne ala.
hayır bahsi geçen çift de umrumda değil, dediğim gibi bir kaç dk izledim sadece de, sizin "biz de böyleyiz ama onlar meşur oldu tavrınıza sinir oldum o yüzden bu kadar yazdım :D yoksa banane.
  • veritaslibertas  (02.12.17 19:52:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.