[]

Iphone 6s'in kafayı yemesi

selamlar,

Iphone 6s kullanıcısıyım, dünden beri aptalca bir sorun yaşıyorum.


önce şarjım bitti ve kapandı (zaten güncelleştirmeden beri şarj bana dayanmıyor).
şarja takıp açtıktan sonra 5 dk'da bir ekteki gibi bir siyah ekran geliyor. 10 saniye öyle dönüyor, sonra passcode isteyip eski haline dönüyor. Eski hali dediğim, örneğin ekşi'de bir başlık okuyorsam sol frame'e dönüyorum; twitter'da bir hesaptan takip yapıyorsam timeline'a dönüyorum. O pencere hiç açılmamış gibi oluyor yani... hiçbir şey yapmadığımda da aynı şekilde siyah ekran çıkıp passcode istiyor.

ios 11.1.2 yüklü (ilk çıkıtğında yüklemiştim ama böyle bir sorunu yeni yaşıyorum), nette baktım bir şey bulamadım? sizce neden böyle olmuş olabilir.

 
önce tuş kilidi kapatma ve home tuşuna apple logousunu görene kadar basılı tut sonra biraz kullan tekrar sorun olacak mı diye. muhtemelen düzelmeyecek.

sonra icloud ya da itunes'a yedek al, telefonu sıfırla ve o yedeği geri yükle.

şayet varsa sorun olmadan önce alınmış bi yedek varsa onu yüklemen daha güzel olur.

hala düzelmezse;

beta.apple.com

yuakrdaki linki telefonla açıp apple hesabınla giriş vap ve public beta programına katıl. telefona bi sertifika yüklenip yeniden başlayacak sonra da güncellemeleri kontrol ettiğinde ios 11.2 beta bilmem kaçı göreceksin onu kur öyle dene.

hala düzelmezse apple'ı ararsın
  • washe  (02.12.17 12:10:13) 
@washe yaptım onu ya düzelmedi. ayrıca tüm ağları falan da sildim. ama data'ları silmedim...


  • kay adams  (02.12.17 12:21:15) 
sıradan devam et :) sıfırlayıp tekrar yüklemediysen hiçbir şey yapmamışsın diyebiliriz :)


  • washe  (02.12.17 13:09:56) 
ios 11.2 çıkmış bu arada.


  • washe  (02.12.17 13:40:26) 
İphone 7 al


  • Delay Fuze  (02.12.17 18:31:50) 
evet ios 11.2 ile tekrardan çiçek gibi oldu. teşekkürler herkese.


  • kay adams  (03.12.17 11:53:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.