[]

LENFOMA hastası 23 yaşındaki kuzenimiz için acil kök hücre nakli gerekli.

Bilinenin aksine sadece kan vererek de kök hücre nakli mümkün.

Bir kolunuzundan alınan kan, kök hücreler alındıktan sonra, aynı esnada diğer koldan geri veriliyor. Ve siz bir hayat
kurtarmış oluyorsunuz.

Tek yapmanız gereken size en yakın Yurt dışındakiler dahil tüm Kızılay Kan Merkezlerine

Çapa Tıp Fakültesi dekanlık binası kemik iliği bankasına

Ibni Sina Hastanesi cerrahi polikliniği 3 nolu odaya gidip kök hücre bağışı için kan vermek.
Böylece ilk aşamada uygun donör olup olmadığımıza bakılacak.


Kan grubu önemli değil.Aklınıza takılanlar sorular için iletişim " GÜRSEL KUŞ: 05364994090 "


Modlardan rica ediyorum bir süre üstte kalırsa sevinirim.

 
Kök hücre nakli yok diye biliyorum


  • darkwizard  (29.11.17 22:59:00) 
Nakil amacıyla kullanılan kök hücreler kemik iliğinden, kandan veya göbek kordonundan elde edilebilir. Nakil işlemi için başlangıçta sadece kemik iliğinden kök hücre elde edildiğinden işlem geleneksel olarak kemik iliği nakli olarak adlandırılmışsa da kemik iliği dışında da kök hücre elde edilebildiğinden günümüzde hematopoetik (kan yapıcı) kök hücre nakli (HKHN) deyimi tercih edilmektedir.

Kaynak : thd.org.tr
  • mukon  (29.11.17 23:57:12) 
özellikle bir kişi için verilmiyor daha doğrusu vermeye gerek yok diye biliyorum. ben verirken sormuştum çünkü ve çok zor eşleşme bulunduğunu ama eşleşme olursa da aranacağım söylenmişti. yani bi havuz var ve zaten orada uygun bir donör varsa mevzu bahis kişi için de iletişime geçilir değil mi?


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (30.11.17 00:00:24) 
eşleşme olayı gerçekten zor ama ne kadar çok kişi kan verirse insanların yaşama şansı o kadar çok artıyor.


  • mukon  (30.11.17 05:17:11) 
Ben fi tarihinde buradaki bir ilan için çapa'ya gitmiştim ama maalesef epilepsi olduğum için bağışlayamamıştım. Bence yine de gidip verin. Belki bu 23 yaşındaki kuzen için yardımcı olamazsınız ama 5 yaşındaki bir çocuğa yardımcı olabilirsiniz. Havuzda ne kadar çok donör, o kadar hayat..


  • silah taciri  (30.11.17 12:23:58) 
hastaya acil şifalar öncelikle. kendisine, size ve diğer yakınlarına da kolaylıklar diliyorum. umarım bir an önce sağlığına kavuşur.

2 yıl kadar önce medical park göztepe hastanesi'nde uzaktan bir yakınım için kan vermeye gitmiştim, uygun bulunmadım. şu, diğer koldan geri verme işlemi sırasında sıkıntı oluyormuş. damarlar inceymiş, bu vesileyle öğrenmiş oldum.

hastanın sağlığına kavuştuğu haberini paylaşmanızı umuyorum. çok geçmiş olsun.
  • runagain  (01.12.17 01:42:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.