[]

Avrupa da piyangodan para çıksa

Mesela 50-60 milyon euro şeklinde, Türkiye’ye döner misiniz tekrardan? X4 şeklinde olacağı için daha fazla paranız olucak Tr de o bakımdan.




 
dönerim. bir sahil ilçesinde denize çok uzak olmayan bir noktada iki üç katlı ve tasarımı bana ait olan bir villa yaptırırım. kalıcı ev olarak oraya yerleşirim.

sonra bütün dünyayı gezmeye çalışırım.
  • tabudeviren  (29.11.17 20:56:09) 
Cikan parayi alabilme hakkina sahip olup olmadigini tespit etmen lazim once. Vize kapsaminda bazen bu tarz lottery kazanclarini engelliyorlar diye biliyorum.

@eksimtrak: bunu yazarken asil cevabi vermeyi unutmusum, burada sabit bir yere sahip olup yilin belli donemlerinde burada yasar, geri kalaninda ben de dunyayi gezerdim herhalde. Tabi onceligi yurtdisina vermek uzere ebir yatirim da yaparim ki degirmenin suyu donsun.
  • finsidigi  (29.11.17 21:16:08 ~ 22:31:57) 
finsidigi: avrupadan doner misiniz demek istiyor sanirim

Ben donmem, haci hoca tayfasi disinda kesin donus yapip pisman olmayan gormedim daha. Trden daha az kazansam bile donmem hersey para degil
  • eksimtrak  (29.11.17 21:36:39) 
Türkiye ye dönerim.

Kültür eğitim alanında yatırım yapar, stk kurarım.

Ben yoksunluk çektim bir çok konuda. Bu yoksunluklari giderme imkanı elde edip de bu imkanı kullanmamak bence ahlaki bir sorun, topluma karşı bir suç
  • dahinnotha  (29.11.17 22:57:18) 
Paran çoksa yaşamak için harika bir ülke Türkiye. Orta gelir grubu ve beyaz yakalılar için Avrupa, zenginler için Türkiye daha yaşanılası. Yemek olsun, doğa olsun, deniz olsun hepsi Avrupa'yı katlar. Şehirleşme ve insanımızda sorun var.


  • neyehbe  (30.11.17 00:01:51) 
Dönmem mantığın yanlış o parayla avrupada hem daha kaliteli yaşarsın hem daha uyguna yaşarsın. Türkiyede vergi çok her şey pahalı bence.


  • kararsızataletfilozofu  (30.11.17 00:24:41) 
Ben Türkiye'de yaşamıyorum. Burada fakirim açıkçası Türkiye'de para sorunum hiç yoktu, kazancım iyiydi. Hatta itibarım da gayet yerindeydi. Fakat Türkiye'de yaşamak beni boğuyor. Katil olacaktım en sonunda.

Zengin olabilirsin Türkiye'de ama mutlu olmak zor. İnsanlar saygısız, insansız yaşayamazsın, sonuçta insanlarla aynı yolları kullanacak, aynı vergi dairesine gideceksin.

Ben insanımızdan hiç hoşlanmıyorum, hiçbir zaman da hoşlanmadım.
  • bos gezenin bos ustasi  (30.11.17 01:38:21) 
@bos gezenin bos ustasi +1

Mümkünatı yok dönmem.
  • noluyo yaa  (30.11.17 02:33:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.