[]

Çok tembelim.

Ot gibi yasamak yerine biraz akademik kariyer yapayım diyorum ama çok tembelim. Yas 22. bu saatten sonra insan çalıskan biri olabilir mi sizce? Mesela celal sengör gibi.




 
akademisyenler bu soruyu görse toplanıp makale tanrılarına kurban keserler, ayin yaparlar.
hocam ot gibi yaşamak yerine akademik kariyer yapmak nedir ya? hani ikisi de aynı seviyede hangisini seçsem durumu mu?
eğer öyle ise akademik kariyeri seç sonuçta ot gibi yaşamak çok cool değil.
cevap evet çok çalışkan olabilirsin ama sende biraz yumurtanın göte dayanması lazım.
  • dedim dedim de kime dedim  (25.11.17 23:47:49 ~ 23:47:59) 
yasin genc, istedigin her seyi olursun.

celal sengor tadinda biri olmak icin biraz da otizm / asperger spektrumunda olmak gerekiyor bence. uzerinde calistigin konu kafaya cok ciddi taktigin bir konu olacak gece ruyalarina girecek gece yatarken onlari dusuneceksin, oyle bir sey hayal edebiliyorsan o da olur.
  • robokot  (25.11.17 23:48:46 ~ 23:49:22) 
boşver abi ya, ben de böyleyim. herkes yapamıyor işte. s. et.


  • doxanikee  (25.11.17 23:58:24) 
dalga mı geçiyon la? :/

soru sorup cevap almakla ilgilenmiyorsan akademik kariyerle filan uğraşılmaz. hocamın biri "üç kuruş kazandığım bir ara üç kat maaşla sektörden teklif geldi, reddettim" demişti. akademi böyle bir şey. sormayı, cevap aramayı sevecen.

celal şengör de olunmaz öyle. canım sıkıldı celal şengör olayım diye bir şey var mı? :/ herif yemiş, yutmuş, sindirmiş, kusmuş, gene yemiş, gene yutmuş... sen de şimdi celal şengör olacan.

sorudan bile belli, senden olmaz ikisi de. salla gitsin en iyisi.
  • cagdas donem kuramcisi  (26.11.17 00:48:53) 
bu saatten sonra mı?


  • neynep  (26.11.17 01:49:35) 
olmaz. herşeyden önce sen kendin demişsin: tembelsin.
akademik kariye tembel adam işi değil.
bir ömür çalışman gerek.
  • pangea  (26.11.17 20:26:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.