[]

Kışlık Mont

Merhabalar,

kış tatili için Ukrayna'ya gitme planımız var. Ankara'da yaşıyoruz. İki yerin de hava durumu zaten birbirine yakın. Şöyle ince ama üşütmeyecek, aşırı da pahalı olmayan bir mont almak istiyoruz. Erkek XL beden gibi.

Columbia'nın sitesinde ve şubesinde fiyatlara baktım ama maaşımı vermem gerekiyor gibi. Daha uygun olabilecek veya hani yüksek bir meblağ ödeyeceksem bile en azından gerçekten ciddi manada sıcak tutacak ve uzun süre kullanılabilecek bir mont istiyorum.

Bu mont işinden de pek anlamadığım için böyle tavsiye edebileceğiniz marka ve model var mıdır ? outdoor markalarına bakmak mantıklı diye düşündüm ama bilen birilerinden yardım istiyorum.

 
şu başlıkta gönderilen linklere bir göz atın isterseniz:

forum.donanimhaber.com
  • 111111  (22.11.17 11:45:48) 
Decathlon 3in1 montlar gayet iyidir. Size tavsiyem içinize ince ince 2-3 koruyucu içlik giymeniz olacaktır. Tek bir mont sizi sıcak tutmaz, aksine daha fazla üşütür.


  • teknikekip  (22.11.17 12:19:33) 
Bunu almayı planlıyorum bu kış için ben

www.decathlon.com.tr
  • freebird5406_2  (22.11.17 12:26:23) 
dechatlon'a da uygun bir şey bulabilirsiniz. iki yıl önce ocak ayında oradaydım, eldiven bere olmadan bakkala bile gidilmeyecek gibiydi. sıkı giyinin.


  • idris amil zula  (22.11.17 12:40:04) 
aralık'ta gitmiştik. içlik giymeden dışarı çıkmayın. pek bizim alışık olduğumuz havalar değil. ukrayna'lı kadınlar etekle gezerken ben içlik üstü kazak üstü montla üstüne alkol içip takılıyordum. ekipmanları unutmayın, dendiği gibi eldiven, bere ve kaşkol. bacaklarınız da çok üşüyecek. içliği hem alt hem üst alın bu yüzden. sağlam bir ayakkabı seçin, kalın çorap alın.


  • herospower  (22.11.17 15:43:27) 
çok teşekkür ediyorum. tavsiyelerin ve linklerin hepsini inceleme ve elemeye aldım. sağ olun :)


  • vedderbaug  (22.11.17 16:31:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.