[]

Black Friday 2017

şöyle genel bir haberleşme platformu mu oluştursak donanımhaber gibi:)
nerelerde indirim olur? tr'de nerelerde indirim olacak? karşınıza çıkan bir şeyler var mı?
takip etmesi ne zor şeylermiş.
bir kaç elektronik ihtiyacım var mesela. ayakkabıya da hayır demem.
herkesin ihtiyacına göre bir indirim olabilir. kıyıda köşede kalacağına gözümüzün önünde dursun.

 
Süper olur gerçekten, ayakkabı fiyatları can yakıyor.. :(


  • Gordon Freeman  (22.11.17 05:57:57) 
nasıl yapalım whatsapp grubu mu kuralım? burada bir duyuru açıp başlığı güncel mi tutalım. yapalım çünkü bunu yani.


  • kablelvuku  (22.11.17 08:57:40) 
+1
takipçiyim burada ortak bir başlık daha iyi olur gibi

  • alaimisema  (22.11.17 10:21:27) 
hepsiburada - geçen sene iyi ürün satmışlardı, bu sene fiyatları şişirip indirmelerinden korkuyoruz -
mac
sephora
boyner
1v1y, trendyol vb alışveriş siteleri
n11 ve gittigidiyor yapacak diye biliyorum ama 11.11'i geçmeyebilir diyorlar

bunlar dışında hemen hemen her yerde tırt bile olsa bir black friday indirimi olacak diye düşünüyorum. gördükçe ekleme yapacağım.
  • 111111  (22.11.17 10:23:44) 
dh de telegram grubu falan kurdular galiba


  • passion rules the game  (22.11.17 10:37:12) 
bilmeyen vardır belki, bu işin dip noktası şurası:
forum.donanimhaber.com

bilimsel yöntemlerle desteklenmiş türlü araştırma ve karşılaştırmaları bulabileceğniz; ölücülüğü profesyonel bir şekilde, adeta bir hayat felsefesi halinde gerçekleştiren bu koca yürekli emekçilere önce biz sonra cüzdanımız minnet duyuyor...
  • Bruce  (22.11.17 10:42:01) 
@bruce sıcak fırsatlarda ciddi anlamda 1 liranın hesabı yapılıyor ve gerçekten bunun için efor sarfeden insanlar var. ama benim o forumu gezerken sinirim bozuluyor. çünkü hep daha ucuzu olacağına inanan insanlarla dolu orası.

valla telegram grubu falan olabilir. şöyle 3-4 günlük bir grup açalım olmazsa. yaklaştıkça gerilmeye başladım bir şey olacak da kaçıracağım diye:)
  • kfk  (22.11.17 10:58:12) 
ya ben de aynı bir yerde indirim olcak da kaçırcam diye uyku girmiyor gözüme. ev ihtiyaçları var bizde


  • fosforlu cevriye  (22.11.17 11:10:28) 
ben bu sene de sadece oyun almayı düşünüyorum. türkiye'de satılan ürünlerde doğru düzgün indrim olduğunu görmedim şimdiye kadar. hep aynı hikaye. biraz zam yap, sonra indirim. oyunlarda ciddi indirim oluyor ama.

telegram yaparsanız ben de isterim.
  • istanbul kanatlarimin altinda  (22.11.17 11:10:44) 
bir hayırsever telegramı yapsın o zaman


  • kfk  (22.11.17 11:12:03) 
alıntı:

MediaMarkt'ta Black Friday Çılgınlığı Başlıyor!

MediaMarkt Black Friday 2017 İndirimleri
Bir gün değil her gün müşterilerine uygun fiyatlarla keyifli bir alışveriş deneyimi yaşatan MediaMarkt, Black Friday gününde uyguladığı devasa indirimlerle yüzleri güldürüyor. MediaMarkt’ta Black Friday 2017 de keyifle kutlanacak gibi görünüyor!
Black Friday indirimleri MediaMarkt’ın yüzlerce mağazasının yanı sıra e-ticaret sitesinde de uygulanıyor. MediaMarkt indirimleri kadın, erkek, çocuk fark etmeksizin herkesi heyecanlandırıyor. Çünkü Mediamarkt’ın geniş ürün yelpazesinin içerisinde evler için harika ısıtıcılar, çocuklar için muhteşem oyun konsolları, hem erkekler hem de kadınlar için şahane akıllı telefonlar, laptoplar, bilgisayarlar bulunuyor. Apple, Samsung, LG, Sony, Lenovo, Philips gibi çok satan kaliteli markaların en özel ürünleri Black Friday gününde inanılmaz indirimlerle Medimarkt müşterilerine sunuluyor. Bu nedenle MediaMarkt’ta Black Friday, tüketicilerin en çok bekledikleri günlerin başında bulunuyor.
Black Friday indirimlerinin en çok MediaMarkt müşterilerini heyecanlandırması tesadüf değil. Öncelikle MediaMarkt’ın ürün yelpazesinde her yaşa, her zevke, her bütçeye hitap eden elektronik aletler bulunuyor. Bu anlamda Mediamarkt, elektronik eşya alışverişi yapmak isteyen kişilerin gözünde halihazırda vazgeçilmez bir yere sahip. Üstelik MediaMarkt’taki elektronik eşyalar sadece Black Friday gününde değil, diğer günlerde de rakiplerine göre daha uygun fiyatlarla müşterilerin beğenisine sunuluyor. Bunun üzerine bir de Black Friday indirimleri geldiğinde, MediaMarkt’tan alışveriş yapmak daha cazip ve keyifli bir hal alıyor.
Elektronik eşyalarda yapılan indirimler aslında herkesi ilgilendiriyor. Günümüzün giderek dijitalleşen dünyasında elektronik aletler olmadan hayatımızı sürdürmemiz mümkün değil. Dizilerimizi izlemek için dev ekran televizyonlara, günlük işlerimizi görmek için dizüstü bilgisayarlara, anılarımızı belgelemek için profesyonel fotoğraf makinelerine ve dünyayla irtibatta kalabilmek için akıllı telefonlara ihtiyaç duyuyoruz. Bu işin günlük hayat dışında bir de profesyonel boyutu var. Herhangi bir ofiste bir iş gününün geçirilebilmesi için onlarca elektronik alete ihtiyaç duyuluyor. Bilgisayarlar, laptoplar, tabletler, yazıcılar, telefonlar ve çok daha fazlası ofislerde gereksinim duyulan eşyalar arasında. Yani aslında Black Friday indirimleri, patronlar için de büyük fırsat. Patronlar elektronik alet alışverişini özellikle MediaMarkt Black Friday indiriminde yaparak ihtiyaç duydukları tüm elektronik eşyalara çok daha uygun fiyatlarla sahip olabilirler.
Siz de MediaMarkt Black Friday indiriminden hem kendinizi hem de sevdiklerinizi mutlu etmek için faydalanabilirsiniz. Çocuğunuzun, eşinizin, annenizin ya da en sevdiğiniz arkadaşınızın doğum gününe daha çok mu var? Önemli değil! Black Friday gününde ona en çok istediği akıllı telefonu, oyun konsolunu ya da tableti alabilir, doğum günü geldiğinde kendisine hediye edebilirsiniz. Ayrıca önümüz yılbaşı! MediaMarkt Black Friday indiriminde tüm yılbaşı hediyelerinizi önceden satın alabilir, uygun fiyatlarla keyifli bir alışveriş deneyimi yaşamanın yanı sıra sevdiklerinizi de mutlu edebilirsiniz. Tabii kendinizi de unutmamak koşuluyla! Bu Black Friday gününde kendinizi şımartmayı unutmayın, MediaMarkt’a gidin ve kendinize o hep istediğiniz elektronik aleti satın alın. Keyifli alışverişler!
  • 111111  (22.11.17 11:46:46) 
kiko'da 3 alana 3 bedava başlamış.


  • 111111  (22.11.17 17:51:28) 
Ben de eve Smart Tv alacağım, takip.

Gözüme çarpan bir şey olursa da duyuruyu yukarı taşırım.
  • chicha  (22.11.17 17:56:11) 
cep telefonu almam lazim. xiomi mi6 falan denk gelen olursa haber verirse super olur.


  • jimicik  (22.11.17 18:18:36) 
steam başlamış, daha bakamadım ama fantastik bir şey yoktur.

hepsiburada da cuma için tv reklamı döndürmeye başlamış.
  • kfk  (23.11.17 00:59:56) 
evidea perşembe 15:00te başlıyormuş
toyzzshop web sitesinde de cuma günü olacakmış

karşıma çıkanı yazıyorum
  • kfk  (23.11.17 01:11:22) 
kindle ve cep telefonu almayı düşünüyorum. telegram varsa, katılmayı isterim!


  • rakicandir  (23.11.17 01:25:49) 
kimse açmadı telegram valla. açan olursa söylesin toplaşalım


  • kfk  (23.11.17 01:38:16) 
ekran kartı gören şey etsin.
lanet olası madenciler yüzünden indirim mindirim olacağı yok da gerçi:/

  • yalnux  (23.11.17 01:48:08) 
alın size telegram linki ama dikkat edin içeride gerçekten 1 liranin bile hesabi yapılıyor.

t.me bu linkte normal konusma da donuyor sunu alsak bunu alsak mi flan diye.

t.me burası gerçekten tehlikeli içerde sadece link paylaşımına izin veriliyor ve onun dışında bir şey paylaşan ağır küfür eşliğinde banlaniyor, bu gözler bildirimleri açık tutuyorum geceleri firsat kaçırmamak siz muhabbet ediyorsunuz ayip diyen insanlar gördü aman dikkat.(gecede 100'ün üzerinde bildirim oluyor düşünün adam uykusundan uyanip kontrol ediyor tek tek)
  • valkin rockefeller  (23.11.17 01:59:58 ~ 02:01:55) 
@valkin rockefeller bu gruplar süpermiş, eyvallah:)


  • kfk  (23.11.17 10:45:37) 
aldınız mı bir şeyler?


  • 111111  (24.11.17 13:40:03) 
parfüm indirimleri varsa yazar mısınız?


  • mungojerry  (24.11.17 13:55:00) 
sevil parfümeride 2. ürüne %60 indirim var, boynerde 400 tl üstüne %25 indirim var.

1v1y'de falan da parfümlerde indirim var ama ben çok güvenemiyorum açıkçası.
  • 111111  (24.11.17 14:06:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.