[]

Pegasus bagaj hakki?

Toplamda 3 adet ortalama 5er kiloluk sirt cantam var. Birini kabine alacagim. Ucak alti bagaja iki cantayi alirlar mi? Sonucta 15 kg'im altinda ama 2 parca diye tereddut ettim. Yurtici ucus. Pegasus.




 
Alirlar sorun olmaz.


  • mor oje  (20.11.17 18:14:46) 
@mor oje ev arkadasim almayacaklarini soyledi de o yuzden tedirginim biraz.


  • frph  (20.11.17 18:18:21) 
15 kiloyu aşmıyor sonuçta ve iki çanta, sıkıntı olmaz.


  • hosein  (20.11.17 18:19:44) 
Biletinizde tek bagaj hakki olarak belirtilmisse almama ya da ekstra ucret talep etme haklari var. Pegasus’un biletleme sistemini bilmiyorum. Bilet aciklamaniza bakarsaniz kisitlama yapilmissa belirtilmistir. Iyi yolculuklar.


  • lamira  (20.11.17 18:24:39) 
kontuarin insafina kaldiniz. bazen onemli olan toplam kilodur deyip aliyorlar, bazen de hayir tek bagaj hakkiniz var diyorlar. karsinizdaki insanin o gunku ya da genel ruh haline bagli.


  • ezeriko  (20.11.17 18:33:55) 
böyle kıllık yapacaklarsa, sok 2 parça eşyanı çuvalın içine böyle bön bön yüzüne baksın.


  • blue eyes white dragon  (20.11.17 18:40:10) 
Benim bildigim pegasusta parca basi bagaj degil, toplam kilo oluyor. Ki ben su ana kadar pegasusa hep oyle bindim zaten.
Toplamda max 15 kilo. Bence bi sikinti yok ama 3 tane sirt cantasi tasimak cok sacma, ufak bi bavulunuz yok mu, ona koyamiyor musunuz?

  • kuehles blondes  (20.11.17 18:43:06) 
bir el çantası bir kabin valizi birlikte alabiliyorlar,
ama iki sırt çantasını nasıl görürler bilmiyorum mantıken almaları lazım

  • part time pollyanna  (20.11.17 18:54:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.