[]

Kopenhag'ı gezip gören var mıdır? Helsinki mi Kopenhag mı?

Aralık ayında 3-5 günlüğüne gezip görmeyi planlıyorum. Kışın nasıl olur, gidenler var mı, tavsiye eder misiniz? Ne yapmalı nereye gitmeli? Hangi şehirde daha çok gezilip görülecek yer vardır, aralık ayında güzel vakit geçirilir?




 
Kopenhag Avrupa'nin en güzel sehirlerinden biri. Her vakit türlü sanat aktiviteleri, süper modern sanat müzeleri, cool barlari klüpleri var. insanlar arkadas canlisi ve raad. mimarisi enfes. Christiania gibi emsalsiz bir bölgesi var. kopenhag +1 helsinki'yi bilmiyorum acikcasi.

ama genel olarak aralik cok süper bir tarih sayilmaz gezmek icin kuzei. soguk, rüzgarli, karanlik ve islak olacak :)
  • hophophoba  (16.11.17 20:14:08 ~ 20:16:24) 
kopenhaga iki kez gittim ve ikisinde de sevemedim sehri hic. malmo daha hosuma gitmisti.
helsinki ise cok tatli bence ama kucuk ve kisin gidilesi bir yer olarak gelmedi bana. suomenlinna filan kisin cok guzel olmaz gibi.

kopenhagda gorulecek sey cok, aktivite de cok. malmoye gecilir zaten. sevmemis ve isinamamis olsam da kopenhag diyorum ben
  • kuehles blondes  (16.11.17 20:54:49) 
kışın helsinki gerçekten oldukça soğuk, daha fazla ekipmanla gitmeniz lazım.
Oyum kopenhaga, yapacak tonla şey var, sıkılırsanız trenle isveçe malmöye trenle geçip dönebilirsiniz(metro kıvamında yakın), bir de soğuk ankara kışı kıvamındadır.
Sıcaklık dışında da kopenhag tabii ama fikir vermesi açısından ısı mevzunu yazdım.
  • kullanıcıadımbuolsun  (16.11.17 20:57:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.