[]

Tarz kardeşlerim bi bakabilir mi

herkes beğendiği almak istediği veya yakın zamanda beğenerek aldığı giysi, aksesuarı yazsın.
Linkleriyle tabi.
Görselleriyle...

Alışverişe çıkacam ama avmlerde hiç güzel şey bulamıyorum. Bu yüzden bu duyuru açıldı.

 
Moscot Lemtosh Blue Lenses:
i.pinimg.com

Aynı gözlüğün kahverengi camlısını kullanıyorum. O kadar memnun kaldım ki numaralısını da yaptırdım. Ancak çerçeve çok kalın durduğu için şeffaf camda tipime güneş gözlüğünün aksine pek gitmediğini fark ettim. Şimdi numaralı ve mavi cam taktırmayı planlıyorum aynı gözlüğe. An itibarıyla sahip olduğum en tarz aksesuar bu.

Almayı düşündüğüm de Timberland Duck (Asıl adı bu değildir herhalde.) bot var. O da şöyle bir şey:
image.rakuten.co.jp

Bir de bir ara kulaklık alacağım. Ona karar veremedim yaklaşık bir senedir.
  • jack of hearts  (14.11.17 12:07:18 ~ 12:09:54) 
hiç tarz bi insan değilim ama şu botu çok beğendim hatta bütün renklerini çok beğendim, almaya kalksam karar bile veremem, belki bi gün çok zengin olursam diye dursun şuracıkta:

www.deriden.com.tr
  • 111111  (14.11.17 12:29:46) 
www.boyner.com.tr

Bunu aldım harikulade bir bot.
  • i was made for you  (14.11.17 13:24:03) 
  • suicides underground  (14.11.17 14:34:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.