[]

Mamayı nerden alıyorsunuz?

Kedi maması. 2.5 yaşında kısır bir kızımız var. Eşim işten gelirken rastgele marketten hangi mama ucuzsa onu alıyor. Hayvanı hasta edicez yakında böyle olmaz ki. Gönül ister veterinerden en iyi mamayı almak ama bütçemiz de kısıtlı. Yine de kendimden kısıp ona elimden gelenin em iyisini yapmak istiyorum :(

Şu petshoplarda marka mamaları açık olarak satıyorlar ya hani, oradan mı alsam yoksa internette uygun satan siteler var mı tavsiye edebileceğiniz? Kediye sahip çıkalım. :)


 
temizmama.com'dan alıyorum benim minnoş da kısır (4 yaşına girecek)
hep burdan aldım. çok seviyor, özellikle yaş mamalara bayılıyor.
veterinere sordum iyi o mama dedi.
  • matilda  (13.11.17 13:59:40) 
ben yıllarca proplan somonlu kullandıktan sonra, n&d tahılsız kuzu etli yaban mersinliye geçtim.

n&d bir tık daha pahalı, ama proplan somonlu hem çok iyi bir mama, hem de en sık kullanılanlardan olduğu için kiloluk şekilde açık olarak da satılıyor petshoplarda ve veterinerlerde.

market mamalarından uzak durun, çok sağlıksızlar.
  • blatta hiberna  (13.11.17 14:01:11) 
kampanyaları takip ediyorum, ucuza bulunca internetten alıyorum.

en son kilosu 30 tlye satılan mamayı 16ya gelecek şekilde aldım.
  • 111111  (13.11.17 14:01:25) 
ben de temizmama alıyorum, kedim gayet memnun ve herhangi bir sorunu yok.


  • dedimmidemedimmi  (13.11.17 14:08:44) 
Temizmama. Bonacibo. Lütfen market mamalarından uzak durun


  • mutlusismankedi2015  (13.11.17 14:12:26) 
adresemama.com evcilbesinleri.com hizlimama.com kolaymama.com zooplus.com.tr petbesinleri.com.tr hepsini incelerim en ucuzu hangisiyse ordan alirim. ayrica kampanya, indirim oldugunda mail ya da smsle haber veriyorlar. bazisinda alisveris yaptikca cuzi de olsa parapuan birikiyor, ilerde kullanisli oluyor.


  • pide  (13.11.17 14:14:18) 
temizmama dan alıyorum. arada gönderimde sorun yaşatsalarda kedim de güzel güzel yiyor. Şimdilik bir sağlık sorunu yok.


  • kullanıcı adını aktif edemeyen insan  (13.11.17 14:15:41) 
  • karamaleksey  (13.11.17 14:34:02 ~ 14:34:43) 
N11'deki petshop mağazalarından birinden aldım en son. Ondan önce zooplustan alıyordum genelde. Ama N11 kuponum vardı o yüzden uygun geldi. Genelde 10 kiloluk alıyorum kg fiyatı daha uygun oluyor öyle.


  • ofelia  (13.11.17 14:47:45) 
Purina One bulabilirseniz iyidir ben kullanıyorum 9,5 yaşında sterile ev kedisi için. Yalnız kısırlaştırılan hayvana normal mama vermeyin kilo alır.


  • bos gezenin bos ustasi  (13.11.17 16:00:38) 
petbesinleri ya da gittigidiyordan proplan aldım şimdiye kadar. petbesinlerinde kampanya varsa ucuza geliyor mail atıyolar indirimleri o zaman almaya çalışıyorum. hediye yaş mama da gönderiyolar yanında. eğer alacağım zaman indirim yoksa gittigidiyordan aratıyorum en ucuz satan satıcıdan alıyorum.


  • slow like honey  (13.11.17 16:22:00) 
juenpetmarket.com ve zooplus'dan alıyorum. Bu ikisi özellikle juenpet müşteri memnuniyetinde çok iyidir, çok yardımcı olurlar üzmezler sizi. Bu da bence çok önemli bir nokta. Çünkü paketi yırtık, son kullanma tarihi geçmiş/çok yakın mama gönderebiliyorlar internet alışverişlerinde. Bu yüzden küçük fiyat farklarına tav olmayıp güvenilir sitelerden alışveriş yapmanızı tavsiye ederim. Zooplus'ın internet sitesi juenpete göre daha, daha kolay ve hızlı. Buralardan büyük pakette 8-10-15 kiloluk mama alırsanız gayet ucuza gelebilir. Ama paketin hava almamasına çok dikkat edin sonra kokusu kaçıp bayatlarsa kediniz burun kıvırabilir. Bir poşete ya da kaba 1-2 kilo alıp sonra paketi sıkıca bantlıydum ben. Bütçenize göre düşük tahıllı ND, britcare, sanabelle seçebileceğiniz iyi markalardır. Çok eleşirilir ama ben royal canin aldım kedimin ağız yapısı sıkıntılı olduğu ve tüy problemi yaşadığımız için, 3 aydır falan kullanıyorum memnunum şimdilik. Biraz daha ucuz birşey bakıyorsanız golosi markasının da fena olmadığını duymuştum. Market maması ya da açık mama mümkünse vermeyin. Dediğim gibi internetten büyük paket alırsanız gayet uygun fiyata alabilirsiniz.


  • ingazhi  (13.11.17 16:58:17) 
patikutu.com buraya abone olduk, aylık veya 2 aylık düzenli paketler gönderiyorlar. isterseniz tek sefer de alabilirsiniz. içinde yaşmama kum da var.
biz hesaplı kedi kutusu (proplan somonlu kısırlaştırılmış) alıyoruz.

  • oksijensiznefes  (14.11.17 02:56:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.