[]

Trabzona hangi ulasim vasitasiyla

Gideyim?

Pazartesi sabah 9'da bir sinava girecegim. İstanbul-Trabzon ucak biletleri gidis donus 400-500 tl neredeyse. Cok para. Bir de otel gerekir. 100 kagit da o olsa. Zira sinav olacagindan gec kalma riskine karsi 1 gun onceden gitmek istiyorum.

Otobus desen gidis dönüş 200 tl. Ayrica 18 saat yol. Baskasinin kullandigi araca asla guvenmem cok iyi bir sofor olarak.

Diger secenek arabamla gitmek. Bundan hem keyif duyarim, hem de kendim sürdüğüm icin guven duyarim. Uzun yolda maks. 3,5 lt yakan bir aracim var. 2 depo götürür getirir mazotla. Ama ucak parasiyla ayni hesaba gelir. Tek avantajim otel parasi yerine arabada yatarim. Hem sehri gezerken araba ihtiyacimi da gorurum.

 
gürcistana uçakla gidip oradan araçla geçmeyi deneyin daha uyguna bilet bulma ihtimaliniz var.


  • zebragibi  (11.11.17 15:34:27) 
araba insanı yorar.
en mantıklısının uçak olduğunu düşünüyorum.
kalma açısından da otogar'ın karşısında hem öğrenci yurdu hem otel şeklinde olan yerler var.çok da kötü yerler değil 30-50 lirası falan verirsiniz bir gecelik.
  • kornisch  (11.11.17 16:46:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.