[]

cam filmi olayi ne?

neden tartisiliyor bu?

yasaklaniyor di mi? neden? tepkiler neden?

sanirim tepkilerin parodisi olarak da tepki veriliyor sosyal medyada; dogru mu?

 
terörle mücadele kapsamında yasaklanmis ki buna kargalar bile güler. meydanlarda bombalar patladiginda gece kulübüne silahla girip onlarca kisiyi öldürdügünde yasaklanmadi. bu sabah ntv deki haberde tayyip erdogan bu işe el atti cözecek diye haber vermisler. bu sabah arabam ince film yüzünden vizeden gecemedi, bir hafta sonra tekrar serbest olacak belki. bütün bir ülke, birileri iyi polis kötü polisi oynayacak ve halkın derdine cözüm bulan lider gibi görünecek diye oradan oraya savruluyoruz. önce vergi yok sonra kaldir, önce sınavi kaldirdim de sonra sinavi tekrar getir, önce yasakla sonra serbest birak. belediyelerin kaldirimlari söküp tekrar yapmasından farki yok, yönetimden anladiklari da bunlarin.


  • eriksatie  (09.11.17 13:15:22) 
benim de anlamadığım, dün avm de dolanırken volvo standı vardı. arka camlar resmen kapkaraydı:) şimdi bu arabayı alan adam o camla da uğraşacak mı yine? cidden garip ve saçma.


  • hede hodo  (09.11.17 14:23:32) 
Fabrika çıkışta zaten cam koyu renkli ise sorun olmuyor. Sırf bu yüzden terörle ilgisi yok diye düşünüyorum.
Aldıktan sonra film taktırırsan sıkıntı. Modifiyeciler bu işten ekmek yiyor, e zamanında yasak değilken taktırmış onca insan var, çocuk oyuncağı mı bu; seninki olur - seninki olmaz, şimdi olur - sonra olmaz diye ayırmak?
Terörden dolayı olsa bütün koyu renkler sıkıntı olurdu diye düşünüyorum.
  • SiyamkedisiZorro  (09.11.17 14:48:11) 
serbest birakilmak uzereyken yasaklandi, sorun bu.


  • elbar  (09.11.17 15:19:25) 
Rte'nin giderdiği suni bir sorun daha.


  • neymis  (09.11.17 17:26:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.