[]

hangi bot sorusu: harley davidson mı dr martens mi?

şu iki modelden asıl beğendiğim dr martens ama öbür ayakkabı da sağlam gözüküyor. bir de erişebilmem daha kolay diğerine göre.

sizce hangisi?

www.drmartens.com

www.boyner.com.tr

 
dr martens i daha çok beğendim. türkiyedeki harleylerin çoğu yeşil kundura üretimi, ve malesef amerika üretimi olanlar kadar sağlam değiller. bilginiz olsun.


  • 111111  (07.11.17 15:19:20) 
Harley iyidir


  • helena  (07.11.17 15:19:21) 
naparsaniz yapin nolur harley davidson almayin
giyenler hic kusura bakmasin ama birinin ayaginda cat harley timberland gordugumde kafamda direkt "vizyonsuz" olarak damgaliyorum.
sorry not sorry
  • rentts  (07.11.17 15:21:29) 
@111111 hadi ya bilmiyordum. aynı şekilde dr. martens ayakkabılar için de ingiltere üretilenlerin kaliteli olduğunu okumuştum bir yerde ama doğruluğundan emin değilim.


  • nıç  (07.11.17 15:21:46) 
dr.martens kesinlikle.


  • theseachange  (07.11.17 15:21:56) 
@rentts tamam :) bir tek lisede bir botunu alıp giymemiştim, sonra unutmuşum bile öyle bir marka olduğunu bu botu görene kadar.


  • nıç  (07.11.17 15:23:03) 
dr martens beğendim. kalite konusunda bişey diyemiycem.


  • elorelia  (07.11.17 15:25:38) 
martens


  • tepedeki psychedelic adam  (07.11.17 15:32:34) 
harley'de geçen şeridi sevmedim ben, martens'inki de klasik eski dizayn değil gibi, yüksek ayak kemerli biri için rahat olacağı kesin ama burun kalkıklığı ve bu kemer eski modellerinde olan hoşluğu yok etmiş bence. ama sırf kalıp yüzünden ikisi arasında harley derim.

hoş, model bilgim muhteşem değil. martens bir kere kullandım, harley hiç kullanmadım. ama postal sever biriyim ve en son cult kullanıp aynısını bir daha bulamadıktan sonra postal almadım. cult buralarda çok bilinen bir şey değil, şimdiki postalları da saçmasapan sivri uçlu falan. benim aldığımda 1. biekten bacağa ve bilekten ayağa olan kısımlar arasındaki o boşluğun açısı tam istediğim gibiydi. 2. önü sade ve yuvarlaktı, çok şişkin değildi. 3. tabanı ne çok ince ne çok kalındı. hepsi istediğim gibiydi yani.
  • godoşu beklerken  (07.11.17 15:43:58 ~ 15:45:21) 
Harley aldim gecen yil ama cok da memnun degilim. Kayiyor bir damla suda. Su geçirmez sprey kullanmayinca su aliyor dikis yerlerinden.

Diger botun tipini de sevmedim.

Ayakkabi markasindan karakter tahlili yapmak da hic şık degil ayrıca. Rahatlık, ekonomiklik, dayaniklilık, goruntu gibi kriterlerden baskin olanlarina gore seçiliyor.

Bir kista 5 ayakkabi parcalayinca, en son, bildigin dokme naylon olan is ayakkabisiyla ise gidip geldim bikac ay. Ne su ne soguk derdi, ohhh mis. Kimin ne dusundugunu de umursamadim. Şimdi Harley var ve yine normal takılıyorum ben.
  • runagain  (07.11.17 19:12:49) 
Asil cevap ikisini de alma.
neden dersen dr martens ler asiri agir.
Artik bu devirde kendine iskence etmenin alemi yok ekstra agirlik tasiyarak
north face berkeley al cok cesidi var mesela su kizlar icin guzel bence ama diger cesitlere de bak
www.dcbusinessinsights.com
  • rentts  (07.11.17 22:28:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.