[]

bu botun fiyatının 100 lira olmasına bakışınız nedir

www.yesil.com.tr

geçen yıl botum dipten su almaya başlamıştı. bu sene de çalıştığım yerde-inşaatta- giyiyorum ve artık benim için yok hükmünde.

yeşil kaliteli ürünler yaptığını biliyorum. rengi hoşuma gitti, fiyatı da güzel.

bu kadar ucuz olmasının altında bir şey mi aramalıyım? ya da sizin gördüğünüz benim göremediğim bir şey mi var?

 
Kendi üretimi olduğu için fiyatı bu şekilde diye düşündüm ben.


  • sbuxny  (05.11.17 21:54:33) 
bence normal fiyatı. alınabilir ama çok beklentiniz olmasın. deri değil. tabanı da kauçuk. sıcak tutmayabilir.


  • himmet dayi  (05.11.17 22:02:11) 
deri değil dense de ayakkabı deri. nubuk bir deri türüdür.

ayakkabının fiyatının bu kadar ucuz olma sebebi de bence nubuk deri olması yüzünden. zira nubuk leş gibi koku yapıyor. he inşaatta giyeceğim zaten bana koymaz diyorsan ayakkabı güzel alınabilir.
  • fakirpislik06  (05.11.17 22:09:15) 
bence taş gibi bot!
alırsan pişman olmassın.
iki gün sonra zam geldiğinde "tüh keşke o fiyattan alsaydım" diye hayıflanmaktansa yapıştır gitsin.
  • pangea  (05.11.17 22:19:06) 
Nubuk bence ayakkabıda kullanılan en leş deri türüdür. Ne ömrü diğer deri türlerine kıyasla uzun olur ne de bakım yapabilmek, rengini koruyabilmek mümkün oluyor. Ayrıca, daha kolay su geçirir (waterproof gibi bir ibare yoksa).

Eğer ağır karda kışta kullanılmayacaksa alınır ama. Tabanının kauçuk olması bence büyük bir artı; kaymasını önler. Ama kauçuk malzeme de yumuşak olduğu için ömrü birazcık daha kısa olabilir. Fakat bu son dediğim, bu ayakkabıdan bağımsız bir durum.
  • skooma  (05.11.17 22:29:05 ~ 22:30:47) 
biz şu modellerin popi olduğu zamanlarda hep kıskanırdık giyenleri.

www.yesil.com.tr

bunu giyenlerin ayakları hep kokuyor muydu yani?

kokutması kesin mi nubuk olduğundan?
  • blue eyes white dragon  (05.11.17 22:35:23) 
Kokutma başlıbaşına nubuk deri ile alakalı değil. Hatta ben nubuk derinin kokuya sebep olduğuna pek ihtimal vermiyorum. Her ayakkabı uygun şartlarda koku yapabilir. Normal deri ayakkabı da kokar, tekstil ayakkabı da kokar. Bu, kullanım, temizlik ve malzeme ile ilgili. Bir ayakkabıyı her gün giyersin, bir noktadan sonra kokmaya başlar. Aynı çorapla günlerce giyersin, terli ayakla giyersin, kokmaya başlar. Hava almayan malzemeden yapmışlardır, birkaç kullanırsın, kokmaya başlar.

Ama nubuk, bu bahsettiğim şeylerden bağımsız olarak rezil bir deri türüdür. Onun da sebeplerini yazdım yukarıda.
  • skooma  (05.11.17 22:45:12 ~ 22:45:48) 
100 lira bir gunluk maasin, bi ayakkabi icin 1 ay mi calisman gerekiyor?


  • baldur2  (05.11.17 22:48:06) 
nubuk suyu emer, zor kurur. ayağın donar bence.


  • ghilleinthemist  (06.11.17 00:51:38) 
Bot güzel beğendim, ama inşaat demişsin kulaklarımı kabarttım alırım ama giymem, üzülürüm :<


  • Tersidüzükilec  (06.11.17 11:30:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.