[]

Gereksiz gerginlik mi yapıyorum?

İş yerinde tasarım ekibimiz çok yavaş ve kafalarına göre davranıyorlar. 10 günde proje teslim ediyoRlar. yarın sabahki sunum için istediğim bazı kalemler hala gelmedi ve sorumlu kişilere gergin mesajlar atıyorum.
aslında tasarımları 3Dci arkadaşına göndermiş Cuma da şehir dışındaymış atamıyormuş da ama 3Dci de de mail yokmuş da bla bla. Abi bana neden göndermiyosunuz, aranızda döndürüp duruyorsunuz diye soruyorum. Sabah sunum var ve hazırlanamadım diyorum.
Bu kadar gerilmene gerek yok hallederiz. Dün akşam bile çalıştık cevabını alıyorum.
Sizce ben mi evhamlıyım ve gereksiz gerilim yaratıyorum.

*Bu arada işi perşembe almam gerekiyordu.

 
Bu gömleği yeni mi giydiniz bilemiyorum ama ekibinizi sıkarsanız bundan sonra sadece teslim tarihleri konusunda değil kendi aralarında size aksettirmeden çözdükleri konuları da size yıkarlar.

Abi türkiye'de batı sistemini, kalite yönetim ve zaman algılı iş planlarını boşverin artık. Biz bu kalıba uymuyor taşıyoruz.

Müşteri hizmet alacağı yere tarihi erken söylüyor, iş veren müdürüne daha erken tarih veriyor, ekip lideri çalışanlarına daha erken tarih veriyor.

Sonuç, 30 günlük iş 5 günde bitmesi gerekiyor. Olan ne biliyor musunuz ? 30 günde umulan çalışmadan daha iyi bir iş.

Siz bunu yapıyorsunuz diye demedim, ama insanları hele de pazar günü yaptıysanız rahatsız etmek güzel bir iş değil.

Evham, iş stresi, para kazanma ve daha iyileri gibi arzularla besleniyor. Biraz rahat olun, bazen işler kendiliğinden hallolur.
  • kaosu  (05.11.17 21:19:04) 
sen haklısın. zamanında işi halletmeme bizim insana has. ulan zamanında yolla ver. az bile yapıyorsun bu tiplere.


  • petek  (05.11.17 21:21:24) 
pazar günü çalışacaklar tabi çünkü perşembe günü vermeleri gereken işi vermemişler. ben olsam üstlerine söylerim.


  • tchuck  (05.11.17 21:35:01) 
gerekeni yapmışsın bence.
belli ki ekip sorumsuz.

  • pangea  (05.11.17 22:20:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.