[]

100bin tl'ye kadar en sessiz araba anketi

Merhabalar,

ben bu araba işlerinden çok anlamam, o yüzden bilenlere danışmaya geldim. iç mekana yol gürültüsünü ve motor sesini en az geçiren, 100000 tl'ye alınabilecek sıfır veya 2. el fark etmez, bildiğiniz en sessiz aracı söyler misiniz?

+- 5-10bin tl'ler önemli değil. yani en iyi ihtimalle c sınıfı araçları konuşuyoruz zaten.

teşekkürler. tik mutlaka gelecek.

 
golf 2014 çok sessizdi, yenileri 100.000'i geçiyor.


  • monicapp  (26.10.17 17:18:24) 
mercedes c200 yada bmw 320 ikinci el


  • mikahakkinen  (26.10.17 17:51:23) 
Yok mu başka cevaplar arkadaşlar?


  • esmer  (26.10.17 22:27:57) 
Tecrube ettiğim kadarıyla vw'ler sessiz genel anlamda, en azından benim kullandığım araçlar arasında. Renault düz yolda sessiz ama süspansiyonlar biraz sesli idi. Skoda ve seat da vw grubu ama daha sertler ve biraz daha sesli çalışıyor alt takım. Honda ve Toyota da gayet iyiydi. Açıkçası B ve C sınıfı araçlar artık birbirine çok yakın konfor sunuyor. Elbette sıfır olanlardan yani şu an satilanlardan bahsediyorum. Yoksa o bütçe ile ikinci ele girip premium markalara bakarsaniz alternatifler artar elbette. Bol bol test sürüşü yapın derim.


  • orient blue  (26.10.17 23:10:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.