[]

kedim icin idrar yolu rahatsızlığına uygun mama arıyorum

Arkadaşlar erkek tekir kedim kanli idrar yapinca veteriner e götürdüm, böbreklerinde kristallesmeler varmış. Kuru mama olarak Acana kullaniyorum, arada cigeriydi tavuguydu yas mamasiydi karışık veriyorum. Veteriner mama olarak Hills s/d al dedi fakat hills in icerigini hic beğenmiyorum. Baska mama arıyorum. Baktigim kadariyla buna uygun royal canin urinary varmış.

Sizin onereceginiz mama veyahut kendinizin hazırladığı mama tarifleri, baska önerileriniz olursa sevinirim.

Bu arada veteriner antibiyotik ve idrar yolu için ilaç verdi onu kullanıyoruz.

edit: kedim 1 yaşında

 
nd mama.


  • aynatutancocuk  (24.10.17 13:12:04) 
royal canin urinary feline kullanın. sonrasında da royal canine devam edin.


  • veritaslibertas  (24.10.17 13:23:02) 
tahılsız mamayı direk kesin. bizde de kristallşeme ve situvit taşı sorunu var. royal canin s/o kullanıyoruz 4 yıldır. acilen acana yı kesin ama.


  • oscar  (24.10.17 14:02:20) 
Benim kedimde de idrar yolunda sıkıntı olmuştu sonrasında royal canin urinary verdi veteriner onu kullandık bir süre, sonra normal mamasına geri döndük. Normalde de royal canin kullanıyoruz.


  • rabbititus  (24.10.17 14:26:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.