[]

Windows 10 son güncellemeden sonra aktifleştirilmiyor

arkadaşlar pek çoğunuzun bildiği gibi kısa süre önce windows 10 fall creators update çıktı. ben de güncelleme yoluyla yükledim bu update'i. fakat artık windowsumu etkinleştiremiyorum. eskiden basit bir activator ile veya toolkit ile kolayca yapılıyordu, şimdi onlar işe yaramıyor. masaüstümün sağ alt köşesine uyarı yerleşti resmen. neyse çok uzattım konuyu. varsa çaresi kurtarın beni bu dertten lütfen.




 
kmspico diye bi program var onu denedin mi?


  • freetakilir  (24.10.17 00:24:13) 
şurada en az kırk tane pc mühendisi vardır. biri de cvp vermiyor. removewat deneyebilirsin bi.


  • heves mi sandin  (24.10.17 00:25:43 ~ 00:29:21) 
pc mühendisliğiyle alakası yok sorunun. windows'u lisanslı alırsanız sorununuz olmaz. aktive edeceğim diye saçma sapan programlar kurmayın.


  • eagofant  (24.10.17 00:43:17) 
lideraydın cozumun bende bir tık alırım

windows 7 kuruyorsun pc ye ( baska bir hdd ye bile kurabilirsin )
toolkit i çak
windows 10 accesibility upgrade diye google da arat
engelliler icin windows 10 ucretsiz
yükselt window 10 a
sonra geri harddiski tak bu windows 10 olan
activate de
problem solved

yalnız dikkat et windows 7 home ve starter - window 10 home
ultimate - windows 10 pro olur
  • kingcyrax  (24.10.17 13:20:36) 
kingcyrax çözüm için sağol dostum fakat bu bahsettiğin çözüm çok zahmetli geldi bana. bunu yapmak yerine güncel bi crack'in çıkmasını beklemek daha kolay geldi bana :)

heves mi sandin ve freetakilir dediğiniz programlar işe yaramadı. yine de sağolun.
  • lideraydin  (24.10.17 17:11:28) 
n11'de serial satılıyor. 45 lira mı neydi en son. 20 senedir windows'u kaçak kullandım azıcık para vermiş olayım dedim, belki sen de benzer bişi düşünebilirsin kafan da rahat eder :)


  • washe  (24.10.17 17:18:24) 
lider baskan 10 sn lik is neyi zor geldi :)
orjinal windows diyorum
bir daha ugrasmayacaksin
microsoft toolkit i birakır mı
  • kingcyrax  (24.10.17 17:52:26) 
başgan ek olarak
yanlıs crack indirirsen
öyle pis bir virüs yeniyor ki
30 tane abartmıyorum program kuruluyor
  • kingcyrax  (24.10.17 17:59:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.