[]

Herkesin Bir Derdi Var Durur İçerisinde-Gönül Meselesi...

radyo programı gibi bir başlık oldu ama olsun..

öncelikle iyi geceler ben 17 yaşlarının sonlarında olan bir er kişiyim..

yaklaşık 3 yıldır bir kızla birlikteliğim var ve onu gerçekten çok seviyorum ve bu yıl öss yılımız oldugundan biraz problemlı gecıyor hersey. son dönemlerde kız arkadasım benden farklı seyler beklemekte. yanı hergun farklı bıseyler karsısına cıkmamı ıstıyor farklı farklı seyler yapmamı onu sasırtıp mutlu etmemı. ben bu farklılık olayını tam olarak kavrayamadıgımdan hergun kavga dovus eksik olmuyor ve dogal olarakta ders calısma performansım etkılenıyor.

bana söyle güzel fikirler sunsanız ben nasıl farklı olabılırım kı ya. genelde alısveris yapmaktan hoslanıyor fakat pek param olduguda söylenemez. kavga etmektende bıktım bıseyler yapıp artık farklı olmaya karar verdım.

 
liseli delikanlı bu saatte internette takıldığına göre senin ders çalışma performansın sıfır.


  • fundamental  (02.02.10 02:51:56) 
össden bir hafta önce kızı terk et, böylesi büyük bir sürprizle hayatına renk kat


  • obez kirpi george  (02.02.10 03:27:02) 
*fantezi yapın demedim ki.

*da vinci uykusu uyuyorum ben 2.5 saat yetiyor.
  • turkishjohndoe  (02.02.10 03:29:43) 
maymun olma kız için; ona, onu çok sevdiğini ve kaybetmek istemediğini ne kadar belli edersen o kadar soğur senden. bu gidişle birkaç aya terk edileceksin/aldatılacaksın benden söylemesi. bi anda olmamak kaydıyla yavaş yavaş "olmasan da olur" mesajını verirsen kıza; eğer seviyorsa değerini anlar, eğer sevmiyorsa zaten sevmiyordur ilişkiniz biraz daha erken biter. kesinlikle bahsettiğim şeyi yapmanın bütün nörönlarına aykırı geldiğinin farkındayım, büyük ihtimalle yapmayacaksın zaten ama birkaç vakit sonra kötü şeyler olduğunda "acaba dinlese miydim" diyebilirsin.

seçim senin.

he illa farklılık yaratmak istiyorsan dahi anlamındaki deleri ayrı yazabilirsin.
  • neron  (02.02.10 05:14:29 ~ 05:16:39) 
Yavrım,

Ben 26 yaşına gelip okunacak tüm okulları çoktan bitirmiş bir ablan olarak deyim:

Bu sene dedikleri gibi hayatının en önemli senesi, o yüzden ne yaparsan yap kimsenin seni bu yıl hiç bir anlamda rahatsız etmesine izin verme. Belli ki bu bacımız da sıkılmış ÖSS stresinden, hayatına biraz romans ve hareket katma görevini de sana yüklemeye çalışıyor. Fakat bu inanılmaz bencilce bir davranış, bunu ona açık açık anlat. Şimdi birbirinize anlayış gösterip omuz vermenizin vaktidir, birbirinizi aşağı çekmenizin değil.

Ama da vinci uykusu da neymiş, bi mandalina ye de vakitlice uyu evladım. Hadi bakiim.
  • lucy in the sky with diamonds  (02.02.10 05:18:51) 
sen onu bırak öss denen şu boka hazırlan sonra üni de her gün bir tane bulursun bafilersin salarsın. seviyom ayağınnı bırak senin evlenmen en erken 26 yaş sen o zamana kadar bu kızla ayrılmadan yapabilecekmisin imkanı yok eee gel sen biraz gerçekçi ol bu hayat böyle yani sen takıl kafana göre yorma zihni bu kadar. allah sana cillop gibi manitalar yemek nasip etsin gençliğini doya doya yaşa.
ışık seninle olsun

  • seyduna6687  (02.02.10 11:21:17) 
17 yaşının sonlarında olan er kişi Turkishjohndoe, ÖSS hazırlığına ağırlık ver. Dahi anlamındaki -de ayrımına da dikkat et ve pek çok şeye. 17 yaşının sonlarında, Da Vinci uykusunu bilebilmen ve başarabilmen harika. Tebrik ederim. ÖSS de kız-erkek ilişkileri konusunda pek soru çıkmaz. Bu konuya ağırlık vermen dahi beynini dağıtabilir. Sen sıradan ÖSS sorularına odaklan bence. Hadi kolay gelsin sana.


  • july14  (02.02.10 12:10:44 ~ 22.04.11 09:24:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.