[]

okuduğum veya duyduğum bi şeyi kafama çok takıyorum

mesela adamın biri kan işedim yazsa acaba ben de işer miyim diyorum. veya başka sorunlar duyunca acaba bende çıkar mı çıksa ne olur ne yaparsam çıkar diyorum. bundan kurtulmanın ilaçsız terapisiz kendi kendime yapabileceğim basit bir yolu var mı. sırf bu yüzden tıp okumadım.




 
meditasyon dene bence. kafani o konulardan arindirmayi ögrenirsin en kötü


  • isvicre rakisi  (19.10.17 15:58:11) 
eski iş arkadaşımın yanında ayrıntılı olarak bir ağrı sızı durum anlatıldığı zaman aynısı yarın başına gelirdi.
örnek bir arkadaşımızın apsesi şişmiş ağrı çekiyor anlattı ertesi gün o da yanağı şiş işe geldi söylene söylene
çok takılma her şeye , olsa da çok büyük bir sorun olmayacağını varsay . kendi kendine ikna et böbrek taşı sorunu yaşayan herkes kan işeyebilir. ama sonsuza kadar sürmez hastaneye gidince takarlar serumu iğne yaparlar geçer .
ilaca terapiye gerek yok bakış açını değiştir.
  • devilone  (19.10.17 16:07:07) 
terapisiz, ilaçsız yenebileceğin ufak bir şey de olabilir; altında ciddi şeyler yattığı için bu ciddi şeyleri elemeden asla geçmeyecek bir şey de olabilir.
bunu, buradan kestirebilmemiz olanaksız.
iş, yine bir uzmanın görüşünü almaya çıkıyor.
zaten, ciddi bir mesele değilse meslek etiğine sahip her hekim, bunu söyler ve kendi kendinize bunu nasıl yenebileceğinizi tarif eder diye düşünüyorum.
  • pangea  (19.10.17 17:44:00) 
Hastalık hastası deniyo


  • filipis  (19.10.17 20:09:02) 
bilmeyenler için yazayım: bu arkadaş belirli aralıklarla bir şeyleri kafasına takan, psikolojik desteği kesinlikle reddeden, dışadönük insanların düzgün olmadığını düşünüp tüm dünyanın kendisine karşı tavır aldığını zanneden bir tip. insanlar iyi niyetle onlarca, yüzlerce kez yazdı. senin sorunun duyuruda alacağın cevapla çözülecek bir şey değil. hala inatla ilaçsız terapisiz diye zırvalıyorsun.

ben merak ediyorum senin anan baban yok mu, arkadaşın yok mu, kimse mi ilgilenmiyor? ulan adam duyuru'da göz göre göre ciddi ciddi hasta oluyor. durumu normal değil. psikolojik tedavi görmeyi ısrarla reddediyor, karşı cinsle tanışamıyorum işe giremiyorum evden çıkamıyorum vs. diye duyuru açıyor.

ulan aynı şeyleri yaşamamış olmasam umrumda olmaz da şu saydıkların iki kez doktora gidip hafif bi antidepresan atsan geçecek aq. adam hala terapisiz ilaçsız diyo ya.
  • der meister  (19.10.17 20:12:39) 
Ustte bir arkadas meditasyon demis. Hakli ama yetersiz. Yoga yap dostum. Yoga ve meditasyon bedenden cok zihni arindiriyor. Yoga egitmeni sana tam ihtiyacin olan seyi, hic biseyi dusunmemeyi ve beynini dinlendirmeyi ogretecek. Sende bu seanslardaki tecrubeni gercek hayatina uygulayacaksin bir bakmissin hicbiri kalmamis. ABD de yasiyorum silikon vadisinde calisiyorum ve burda ata sporu gibi yoga. Heryer yoga salonu dolu, sehir hayatina, hayatin kesmekesine, kafa daginikligina ilac, hayata mola yoga...


  • dumanim ben  (19.10.17 21:32:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.