[]

E-sigara Yenisafak Haberi ve Bir Soru

www.yenisafak.com

Bu gazetede boyle bir yazi cikmasi ilginc degil mi?

Bir de bu e-sigaraya likit yerine su koyulsa ne olur? :D yine de buhar uretir mi? Su ile calisirsa su+nikotin yapilsa bilinmeyen likit riskinden de kurtulunmaz mi?

 
reklam ve seo çalışması.
"elektronik sigara" kelimesi için google'da yukarılara çıkmak isteyen bir web sitesi makale yazdırmış ve yenişafakta reklam olarak yayınlatmış.

  • veritaslibertas  (19.10.17 12:40:17) 
Yaşanmış hikaye:
Köyün birinde ilk çıktığı zamanlarda amcanın birisi traktör alıyor.
Tarlayı sürerken mazot bitiyor duruyor tabi traktör. Bu da dereden bir kova su döküyor mazot deposuna.
Tabi çalışmayınca servise götürüyor traktörü. Servisteki eleman. Amca sen ne yaptın buna nasıl bu hale getirdin diye sorunca:
Gavurun icadı suyla çalışmadı çalışsaydı kimseye söylemeyecektim. Demiş. Seninki o misal. :)
Su buharı öttürür seni. Aleti çabuk bozar. Nikotin suda çözünmez. Bir sürü sebebi var.
Gazete haberine gelince: popüler bir ciihaz sonuçta. Hit almak istemiştir.
  • ismira007  (19.10.17 12:44:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.