[]

wow

Merhaba, en pahalı oyunlara bakıyordum da www.lifewire.com burada en sonda yani ilk sırada World of Warcraft Collector's Edition (2004) var ve de ücreti $4,303 yazıyor. Bu set 2004te çıktığında ücreti gerçekten bu muymuş bilen, hatırlayan var mı? Pek inanamadım da. Bir de bu kadar pahalı limited editionlar yaklaşık kaç tane üretiliyordur acaba?
Bir soru daha, bir pc oyununa en çok kaç tl verirsiniz?
Teşekkür ederim.


 
yok o kadar değildi yahu. eskidi ondandır. kaç senelik oyun.


  • liriamer  (18.10.17 02:38:22) 
bu arada wow satın alabileceğiniz bir oyun değil.aylık olarak ödeme yapıyorsunuz oyuna devam edebilmek için :D


  • regardless of what they say  (18.10.17 02:41:40) 
Yurtdışındakiler böyle özel versiyonları seviyor ama o dönem o kadar para olacağını zannetmiyorum. Oyun eski ve hala özel bir yere sahip olduğu için yakın zamanda birisi o fiyata elden çıkarmıştır. Hangi oyun hatırlamıyorum, eski zamanlarda yine yurtdışında adamın biri standart versiyon oyun alıyor ama içinden oyunla birlikte oyun kodları sidiside çıkıyor :) Adam onu sonra oldukça yüksek bir fiyata okutuyordu :)

Böyle özel versiyonlar eğer çok beklenen bir oyunsa, içi doluysa falan tam sayı veremem ama oldukça az sayıda üretiliyor.

bir pc oyununa en çok kaç tl verirsiniz?

En son spotçularda bulamadım diye Mgs phantom pain'e 250 lira vermiştim. Onun dışında spotçum ile 150 liraya, 120 liraya anlaşıyoruz. Fazlasını vermem. böyle özel versiyonlar benim ilgimi pek çekmiyor.
  • eazy  (18.10.17 02:45:01) 
Cunku ilk hem collectors edition hem ilk kopyalardan.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (18.10.17 10:12:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.