[]

Jel Tabanlık

Mevcut tabanlığın yerine bota yerleştirmek istesem ayakkabıcı yapar bunu? Botun şekline, boyutuna göre kesilip biçilebilir mi bu tabanlık?
Teşekkürler.



 
deichmann da güzel jel tabanlıklar var. alıp kullanabilirsin.


  • veritaslibertas  (17.10.17 16:12:06) 
Aldım ben zaten tabanlığı. :) Nasıl yerleştireceğimi bilmiyorum. Çok mu cahilce bir soru oldu?


  • auroraaurora  (17.10.17 16:15:15) 
:D abi direkt koyacaksın içine. eğer zorsa yerleştirmesi,zaten jel katlanır bir şey, önce tabanı tam düzgün yerleştir ve elinle sabitle, diğer elinle de içine doğru yerleştir.


  • veritaslibertas  (17.10.17 16:21:00) 
Keser biçerseniz fırmu bozulabilir. Özellikle jel tabanların odak noktası sağlık ve vücut dengesi oldyğu için ayakkabı numaranıza uygun alırsanız kesip biçmenize gerek kalmaz. Örneğin ayakkabınız 42 ise 42 43 alırsanız tan oturur. Güle güle kullanın


  • sodakapagi  (17.10.17 16:21:54) 
çok kesilip biçilecek bir şey yok ki bu tabanlıklar zaten ayak şeklinde ve sadece topuklu için olan biraz farklı oluyor, yoksa tek tabanlık farklı ayakkabılarda da kullanılır yani,denedin baktın mı? büyük ya da rahatsız oluyorsa götür bir sor.


  • pamuk helvalar cebe  (17.10.17 16:27:37) 
Akşam bir bakayım o zaman. 35.5-40 numaraları için uygunmuş ve dev gibi bir şey. Deneyeceğim artık.


  • auroraaurora  (17.10.17 16:28:31) 
burnundan kısaltacaksınız o zaman


  • argent dawn  (17.10.17 16:45:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.