[]

Kedi yatağı tavsiyesi

Çeşit çeşit kedi yatağı var ve genelde yatağın içine yatmıyorlar malum biliyoruz.. ama yine de belki bi umut yatar sıcak sıcak diye yatak alalım dedik. Tavsiye var mı biz bunu aldık çok da güzel yatıyor vs.. gibi internet üzerinden?




 
malesef öyle bir şey yok :(


  • 111111  (17.10.17 10:04:53) 
kalorifer peteğine takılanlar bir tık önde çünkü kedilerin yüksek ve sıcak yer sevdası malum.

ama 111111'in de dediği gibi altın bir taht yaptırsan da dönüp bakmama olasılığı her zaman var çünkü o bir kedi.
  • kayranin kedisi  (17.10.17 10:10:50) 
Biz şunu aldık bayıldı hayvan içinden çıkmıyor:

www.oluktas.com
  • chicha  (17.10.17 10:11:50) 
Ben anneme diktirdim, kadife kumaşın içine elyaf doldurup yatay olacak şekilde dikti falan. Ortalama şöyle bir şey oldu ae01.alicdn.com Kediler sevdi çok, birkaç tane daha dikti sonra. Hele kaloriferin önüne koyarsanız zaten ince bir şey de olsa kullanırlar, çok para dökmeyin yani.


  • whoosie  (17.10.17 10:20:01) 
seffaf oyuncak kutusu gibi plastiklerden almistim. seviyor onu. icine de patlangacli naylon koydum. naylon seviyor benimki. hem icindeyken disariyi da gorebilmis oluyor kutu seffaf oldugu icin.

bir tane de karton kutusu var ustune tshirt gecirilmis. ona baslarda bir girdi cikti, simdi pek bakmiyor. saklanmayi kuytularda takilmayi seven kedi degil. direkt koltugun oturdugum yerinde ya da yerde gozumun onunde yatiyor.
  • jimicik  (17.10.17 11:15:53) 
Pofuduk bisi alip ustune polar serin veya direkt polarli alin. Polar cok seviyorlar cok sicak tutuyor cunku :)


  • mor oje  (17.10.17 11:22:37) 
öyle bir şey yok demiştim de, var aslında, biz ikea'nın sallanan koltuk gibi koltuklarından almıştık. kendisi şimdi kedinin. ama biraz pahalı tabi kediye almak için.


  • 111111  (17.10.17 12:00:47) 
bende özendim aldım yatmaz diye düşünüyordum. biz yatağa yattığımız an içine girip yatıyor, bazen erken bile gidip yatağına yatıyor:)


  • oscar  (17.10.17 13:54:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.