[]

Çok makyaj yapmıyorum bi ruj, bi kalem, bi rimel o kadar

İnsanlarını samimi buluyor musunuz? Yani en temel yerlere yapacağını yapmış zaten daha ne diye çok makyaj yapmamak gibi bir düşünce içerisindeler ya da neden bu düşüncelerini vurgulama isteği taşıyorlar?

Yoksa farkındalıkları mı düşük?


 
Bence bunu soran insanın takıntısı yüksek. Daha ne yapsın diye düşünmüyorum, gayet samimi, makyajın 50 adımı var 47’sini atlamış. Asıl daha napsın.

Ayrıca makyaj yapmamakla övünmek de çok saçma, ben de makyaj yapmıyorum günlük olarak fakat hemcinslerimin makyaj yapmamakla bu kadar övünmesini aklım almıyor. Bu övünenler yüzünden bu kadınlar da böyle söylemlerde bulunuyor işte. Eğer samimiyetsiz buluyorsanız sebebi o kadınlar, onlara kızın.
  • ekaterina  (14.10.17 03:04:43) 
Samimi buluyorum. Çünkü çok makyaj diye bir şey var gerçekten. Kıyaslama söz konusu, genelde katman katman ciltte farklı bir coğrafya oluşturan kesim.


  • Hendrix'e tapan adam  (14.10.17 03:06:19) 
Samimi olmayan bi tarafı yok. Kapsamlı makyaj, kapatıcıların, kontürlerin, fondötenlerin olduğu cilt makyajına dayanır. Bi kalem bi rimel gerçekten de bişey sayılmaz bunların yanında.


  • manuel mandalina  (14.10.17 03:14:37) 
Yine bir kadin tarafindan reddedilip buraya aglamaya tum kadinlari kotulemeye geliyorsunuz.


  • Traveller  (14.10.17 03:24:38) 
Biz onları öyle de seviyoruz.


  • [GODDARD]  (14.10.17 04:14:24) 
farkındalıkları düşük evet. asdfasdfasdfd


  • La Femme D'argent  (14.10.17 04:43:58) 
Kesinlikle. Tabii ki çok samimi buluyorum. No makeup makeup yapıyor dışarıdaki birçok kız, birçok kişi hiç makyaj yapmamış sanıyor. Ondan çok daha az makyaj yapan, bir kalem-ruj-rimel kullananı daha fazla yapmış sanıyorlar. No makeup makeup kızını ertesi sabah görseniz tabımazsınız ama diğerinin az çok nasıl olduğunu bilirsiniz. Kalem, ruj ve rimel dediğin şey tam bir makyajın son beş dakikası.


  • aychovsky  (14.10.17 06:38:26) 
Kafayı takmadığıniz bı bu kalmıştı, hah şimdi rahat edersiniz.

Bunun fontodeni var, kapaticisi var, farı var, allığı var. Varoğlu var. Evet sadece rimel eyeliner tabi ki az makyaj oluyor.
  • elorelia  (14.10.17 08:19:43) 
Bi ruj bi kalem bi rimel bence makyaj yapmamak değil çok az makyaj yapmak.

Bunun kapatıcısı sabitleyicisi allığı fondöteni bronzerı aydınlatıcısı dudak kalemi farı kaş kalemi daha bir ton şeyi var. O yüzden tbaikide az bi makyaj var ama yok denecek az bu kadar şeyi sürdüğünde işte asıl o zaman çok makyaj yapmış oluyorsun
  • powerpufgirl  (14.10.17 09:29:58) 
gerçekten makyaj yapmayan biri olarak; “makyaj yapmıyorum, sadece bi kalem sürerim” diyeni bile samimi bulmuyorum. o makyaj yapmıyorsa o zaman ben ne yapıyorum? hem niye utanıyor ki söylemekten. o kalem bir makyaj malzemesi ve onu yüzüne sürdüğünde makyaj yapmış oluyorsun işte :D


  • istanbul kanatlarimin altinda  (14.10.17 10:40:41) 
illa her cümleninaltında bir şey aramak yersiz. konusu gelmiş biri bir şey sormuş ki söylüyor kız. yüz elli tane makyaj malzemesi çıkmış kız bi kalem bir rimel sürüyomuş işte doğru söylüyor çok makyaj yapmıyor. bununla övünüp övünmediğini de bilmiyoruz.


  • cilekli krep  (14.10.17 11:55:07) 
çok ya da az makyaj diye bir şey yoktur, makyaj ya vardır ya da yoktur. ya sürersin ya sürmezsin.
sen "bi rimel bi kalem bi ruj" sürüyorsan, yüzünde bir bütünlük sağlamana yetiyordur, havanı değiştirecek kadarını 3 ürünle yakalamışsındır ve azdan çoktan bağımsız makyaj yapıyorsundur.
az makyaj yapmanın da, bunu söylemenin de bir getirisi/götürüsü yoktur.

işte insanlara kendinden bahsedecek malzeme lazım, kimi makyajını kimi eşofmanının fermuarını bahis konusu yapar, he diyip geçmek lazım.
  • patty duke  (14.10.17 12:20:33) 
İltifat gayretinde olan bir erkeğe ancak makyajla böyle olduğumu söyledim. (İltifat almayı pek beceremem) Kalem ve rimel kullanırım genelde. O makyaj sayılmaz ki, dedi bilirkişi gibi. Makyajdan ne anladığına bağlı. Bence makyaj makyajdır. Başkasına göre de üfürük bir boyama olabilir.


  • fallopian  (14.10.17 13:01:37) 
Bunlara ekstra far sürüyorum çok makyaj mı yapmış oluyorum allah aşkına :)


  • Flamboyant  (11.07.19 17:06:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.