[]

Tinder yüklemis!

Merhaba arkadaslar. Arkadasimin basina geleni anlaticam. Arkadasim kadin tarafi.
2.5 yillik sorunsuz bir uzak mesafe iliskisi yasiyorlar. Bu arada cocuk turlu fedakarliklar yapmis birisi. Cocuk is icin Ukrayna'ya gidiyor. Bir sekilde kiz, cocugun telefonuna tinder uygulamasini Ukrayna'ya gittikten 3 gun sonra yukledigini ogreniyor. Cocuga sen tinderı yuklemissin? diye soruyor, cocuk yok yuklemedim diye yalan soyluyor. Kiz tekrar su tarihte yuklemissin hatta diyor cocuk yine yok diyor ve panikliyor, konusamiyor. Daha sonra cocuk yuklemesini isteyenin beraberindeki üstü oldugunu, ona bagli calistigini ve bu yuzden hayir diyemedigini soyluyor (üstü evli ama ister mi ister) Kiz ilerde aldatilacagi suphesiyle ve cocugun yalan soylediginden dolayi ayni gun tamamen ayriliyor. (Ayrica kizin babasinin onemli bi saglik problemi var ve kiz cocukla bu konuda mesaj yoluyla dertlestigi sirada cocuk uygulamayi yukluyor. Cocuk biraz gec cevap verince, kiz isleri var zannedip sonra konusalim diyor. Cocuk dunden raziymis gibi tamam opuyorum gorusuruz vs diyor. Arkadasimin asıl zoruna giden sey)
Kiz ayrildiktan sonra babasi ameliyat oluyor, bu arada cocuk babasinin durumunu iki uc kez soruyor. Birkac kere daha iliskileri uzerine konusuyorlar fakat cocugun israrlarina ragmen kiz hic donmuyor cocuga. Siz nasil degerlendiriyorsunuz, kiz dogru olani mi yapmis ?
Ha uzun 30 E 25 K

 
doğru yapmış bence. üstü istemiş hayır diyememiş nedir yau? adamın kişisel telefonuna karışamaz, işle alakasız öyle bir uygulama yüklemesini isteyemez, buna çok rahat hayır diyebilir, uygulamanın tek amacı da insanları tanıştırmak zaten, yanlış anlaşılmaya mahal bırakacak bir uygulama da değil.


  • rahip janick  (13.10.17 09:37:03) 
üstü istemiş de külliyen yalan.

ha üstü vardır. elemana olm burda fena hatunlar var bak tinder'da eşleştim der. eleman da heves eder kurar.

hiç öyle masum bir mevzu değil.

kız doğru olanı yapmış ve kendisinden beklenen bu doğruyu sürdürebilmesi.
  • eeb  (13.10.17 09:43:27) 
Silmesini istesin de direkt ayrılmak fazla kezbanca. Cep telefonuna bir uygulama yüklemekle aldatılmış olmazsınız.

Ben olsam, ben de yüklerdim. Can sıkıntısına birebir, çok abartmaya gerek yok.
  • cikmaz sokaktan cikagelen cocuk  (13.10.17 09:52:37) 
Doğru olanı yapmış bravo.
Fakat asıl sorun sanırım erkeklerin geneli, evli de olsa, hamile eşi de olsa, sevgilisi de olsa, 29384729 tane çocuğu da olsa gidip böyle tinder da yüklüyor, fırsatı yakaladığı anda aldatıyor da. Ve bunu kendi aralarında çok normalmiş gibi konuşuyorlar.
Benim düzgün, dürüst bir erkeğin var olduğu konusunda artık umudum kalmadı.
  • kismisolungac  (13.10.17 10:07:53) 
iyi yapmış, aynen devam. adam aldatma girişiminde bulunmakla kalmayıp bi de yalan söylemiş. kadın ayrılmamayı da tercih edebilirdi, yine kınamazdık, yanlış yapmış diyemezdik ama bu sefer adam bu tür şeylerin sorun oluşturmadığını, yalanın ve aldatmanın cezasız kalabildiğini görüp fazlasını da yapacaktı ve saklamak için daha az çaba gösterecekti.


  • mezzosprite  (13.10.17 10:22:33) 
Evet.


  • elikası  (13.10.17 10:31:31) 
olay çocuğun tinder yüklemiş olması değil ki, yalan üstüne yalan söylemiş ve kızı da zor zamanında (babasıyla ilgili konuşmak istediği anda) sallamamış olması.

aferin kıza.
  • istanbul kanatlarimin altinda  (13.10.17 10:34:41) 
çok alakasız olacak belki de kız nasıl öğrenmiş la. hem de şu saatte falan diye


  • kljgslsdkjsd  (13.10.17 10:35:06) 
Üstü istemiş ne ya. Yalancının flama taşıyanı adam resmen


  • mevsimler  (13.10.17 10:56:31) 
kiza aferin +1

o adamdan sevgili olmaz.

ama nasil ogrendigini merak ettim. acaba kiz cocugun telefonuna spy fln mi yuklemis?
  • jimicik  (13.10.17 11:06:20) 
nasıl öğrenmiş diye soranlara (belki arkadaştan da cevap gelir ama):
adam iphone kullanıyorsa ve icloud hesabının şifresi kadında varsa, icloud'da indirdiğin tüm uygulamalar tarih ve saatiyle görünüyor

  • mezzosprite  (13.10.17 11:15:11) 
aynı gmail hesabından oturum açıksa telefonlarında, hangi cihaza hangi uygulama ne zaman yüklendi görülebiliyor.

uzak mesafe ilişkisinin bitmesi açısından faydalı bir eylem olmuş, iki taraf için de. bu açıdan evet, kız doğru yapmış.
  • Bruce  (13.10.17 11:16:58) 
Dogru olani mi yapmis kismina karismiyorum. Fakat olay net, cocuk Ukrayna'dan bos donmek istememis. Ustum israr etti falan olayi da komik, ben olsam o saatten sonra kivirmaya calismazdim. Ayrica 2.5 yil boyunca da o cocuk bos durmamistir peygamber falan degilse. Imkansiz yani.


  • stavro  (13.10.17 11:31:00 ~ 11:31:50) 
niye bu kadar abartıyorsunuz anlamıyorum.. içiniz neden bu kadar fesat! az insan olun be.. bi insan sadece muhabbet için tinder yükleyemez mi.. hem söyleyecek önemli bir şey olsa elbet söylerdi.. demek ki çocuk da çok önemli görmemiş arkadaş sosyal çevre edinmek için yüklemiş.. olamaz mı.. illa her şeye cinsellik olarak mı bakmak zorundasınız..


  • ron dennis  (13.10.17 11:46:27) 
böyle bi ilişkinin sürdürülüyor olması tek yanlışmış bence. biri ukraynada, biri türkiyede ve 2.5 senedir devam ediyor.


  • tosunpasa  (13.10.17 12:15:38) 
Bu çocuk ukraynaya gittikten 3 gün sonra tinder'ı yüklediyse, 2.5 yıllık uzak mesafe ilişkisinde fırsatını bulduğunda aldatmıştır zaten. İyi yapmış ayrılıp.


  • noluyo yaa  (13.10.17 12:20:49) 
Hala "muhabbet olsun amacli Tinder kullanimi" olayina inanan var mi yahu:)


  • stavro  (13.10.17 12:25:04) 
doğru olanı yapmış. Sonradan aldatıldığını öğrenip üzülmektense şimdi üzülüp ayrı kalmak daha iyi.


  • powerpufgirl  (13.10.17 12:45:26) 
Gmailinden, yuklu uygulamalardan erismis.

2.5 senedir Ukrayna'da degildi, bu eylulde gitti, arkadasim da yukledikten 1 hafta sonra fark etti. @tosunpasa @noluyo yaa
  • peynirin tersi  (13.10.17 12:46:28) 
@peynirin tersi, zaten 2,5 yıldır orada demedim. Tinder'ın orada işe yarayacağını söylemişler belli ki yüklemiş. Türkiye'deyken işe yaramaz diye açmamıştır. Orada 3. günde açan, Türkiye'de de fırsatını bulduğunda aldatmıştır, fırsat bulmuşmudur bilemem orası ayrı.


  • noluyo yaa  (13.10.17 13:17:35) 
Net Ukrayna'da takılmış çocuk. Uygulamayı sonradan silmiş mi mesela? O önemli..

Bence bi aldatılma durumu var ama LDRlerde bu normal karşılanıyor çoğunlukla.. Özetle: Ben olsam geri dönebilirdim amaaaa uzak mesafe ilişkisi için Değmez vakit kaybına. İnceldiği yerden kopmuş.
  • lcha  (13.10.17 17:43:07) 
Kiz hakli, Tinder'a Ukrayna'da aranmak icin girmis. Bunu anlamamak icin dupeduz salak olmak lazim.


  • perfectum  (14.10.17 18:54:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.