[]

Bu duyuruda bana fondöten buluyoruz

Günlük hayatımda fondöten vs kullanmıyorum aslında. Bazı günler çok yorgun ya da hasta oluyorum, bembeyaz suratimla etrafta gezmek de hoş olmuyor. O yüzden maksimum ayda 1-2 kere kullanılacak çok yoğun olmayan, yüzüme maske takmışim etkisi yaratmayacak güzel bir fondöten tavsiyesi istiyorum. Çok nadir kullanacağım için de 150-200 lira vermem bir fondötene. Bu kriterlere uygun önerilerinizi bekliyorum efendim. Teşekkür ederim şimdiden herkese.

Not: bb krem demeyin zira evde bir tane var. Bence iki saat sonra uçuyor o kremler.


 
Dior nude air - dünyanın en güzel fondötenlerinden birisi ama 220 tl. Ayrıca cildini hiç yormadan tıkamadan çok güzel gösteriyor +++ bakım da yapıyor, spf'li olduğu için güneşe karşı da koruması var. Nadiren değil de sürekli kullanmak istersen tavsiye ederim.

www.suslusozluk.com

Nadir kullanım için loreal infallible veya nyx total control drop iyidir.
  • ekaterina  (12.10.17 22:19:21) 
revlon colorstay benim hayatımın fondöteni ve indirimde 20 tl gibi bir şeye almıştım. asla maske gibi durmuyor bütünleşiyor. çok kapatıcı da değil galiba, bende sivilce çıkmıyor o yüzden onu bilemiyorum ama birkaç sivilce izim ve pütürlerim var onları gayet güzel kapıyor bana yetiyor. mutlaka dene bence^^


  • regenbogen  (12.10.17 22:27:26) 
Ara sıra kullanmak için L'oeral'in True Match'inin küçük olanları güzel. Minik şişe zaten, her gün kullanınca çabuk biter. Kapatıcılığı orta. Bb krem'den az daha kapatıcı, Too faced gibi ağır fondötenlere göre çok daha hafif. Hemen çıkmıyor nemlendirici gibi.
i5.walmartimages.com

Edit: Revlon'un fondötenini kullanmadım hiç ama başka ürünlerini kullandım. Kalite süper. Markaya kefil olurum.
  • aychovsky  (12.10.17 22:27:46 ~ 22:28:43) 
cilt tipin nasıl? yağlı/kuru/karma? seçeceğin fondöten bunlara göre değişir. mat bitiş mi istiyorsun ya da ışıltı mı hiç belirtmemişsin. mesela yukarda arkadaş true match önermiş ama cildin kuruysa o gitmez bence mat bitişli çünkü kurabiye gibi olursun, ben öyle oldum en azından. aynı markanın lumi magique fondöteni bence daha güzel, sağlıklı bir ışıltı veriyor yüze, kuru ciltlilere çok uygun. senin yerinde olsam 250 lirayı basar bir ysl touche eclat alırdım mükemmel bir fondöten.


  • shin  (12.10.17 22:33:34) 
Kuru ciltli değilim. Karma ciltliyim. Mat ya da da ışıltılı bitiş olması çok önemli değil açıkçası. İkisini de kullanabilirim.

Duyurumda belirtmistim aslinda; yılda 10-15 kere kullanacağım şey için 250 lira vermem.
  • fraise  (12.10.17 22:36:12) 
Renkli güneş kremlerinden mi kullansan acaba? Sivilce kapatmıyor ama ufaktan renk eşitliyor. Üzerine de allık sürersin. Ben solante acnes tinted kullanıyorum 120 tl.

Loreal true match de çok güzel.
  • jazzabel  (12.10.17 23:50:45) 
Aaa la roche un renkli nemlendiricisi var. Benim cildime koyu geldi ama çok güzel.


  • jazzabel  (12.10.17 23:51:42) 
iddia ediyorum, lr fondotenden memnun kalmazsan bana ver:)))
48 mı neydi muhteşem dior mior halt etmiş

  • hopp  (12.10.17 23:56:47) 
Ben kupkuru ciltliyim. True Match'i bol bol nemlendirici üzerine sürüyorum, iyi duruyor. Tek başına sürmüyorum.

@jazzabel Koyu renkli fondöteni elinde nemlendirici ile karıştırıp sürünce rengi açılıyor biraz, renk yoğunluğunu azaltıyor. Fondöten elinde kalmışsa bu şekilde değerlenir belki.
  • aychovsky  (13.10.17 00:43:22 ~ 00:45:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.