[]

sevgilinize/eşinize son doğum gününde ne aldınız?

eşime (kadın) yaklaşan doğum günü için hediye arayışındayım. hediye veren erkekler veya hediye alan kadınlar cevaplarınızı ya da önerilerinizi bekliyorum.




 
ben sevgililer gününde bu tokadan almıştım: 4.bp.blogspot.com ama diziyi izlemiyodum. sevgilim hukuk okuyodu. o aralar da bu gündemde olan bişeymiş. çok sevinmişti. toka alın demiyorum ama mesleğiyle ilgili ya da sevdiği bişeyle ilgili bişeyler alabilirsiniz.


  • error522  (12.10.17 17:13:14) 
o bana saat almıştı, ben ona bir şey almadım. bence saat takan biri ise saat alabilirsiniz. kasımda ise doğum günü swatch un hediye kutu kampanyası başlayacak, 2 saat bile alabilirsiniz.


  • 111111  (12.10.17 17:18:50) 
kindle aldım ben. kitap okumayı çok seviyor. çok fazla yol gidip geliyor. çok işine yaradı.


  • hononu  (12.10.17 17:22:18) 
beğendiği bi spor ayakkabı vardı bana söylediği. onu gittim aldım. bi de bana sünnetimde takılan altın kolye vardı, onu verdim asdhahdhas. vintage diye çok hoşuna gitti, hem de benim çocukluğuma ait bişey :)


  • contavolta  (12.10.17 17:36:21) 
Beni Antalya'ya götürmüştü


  • mutlusismankedi2015  (12.10.17 18:06:59) 
fujifilm instax seti almıştım + işyerine çiçek göndermiştim.


  • karpuzpeynirekmeksu  (12.10.17 18:17:50) 
Eski sevgilime elektrikli diş fırçası almıştım ona ihtiyacı olduğu için. Kendisi pasta ile kutlamayı çok sevmiyordu o da benim gii et hastası bi manyak olduğundan güzel bi et lokantasına 2 arkadaşımızla birlikte yemeğe götürmüştüm.


  • powerpufgirl  (12.10.17 19:04:17) 
Mobildeyim düzeltemiyorum: o da bana doğum günüm için: doğum günümden birkaç gün önce konsere götürmüştü teomanın açık hava konseriydi. (Bu aylarda götünüz donabilir kalın giyinip gidin)
Ardından başka bir günde tekne kiralamıştı 2 saatlik falan boğaz turu eşliğinde başbaşa doğum günümü kutlamıştık.

SONRA AYRILDIK SHDJAJHSHAJAJAJS
  • powerpufgirl  (12.10.17 19:06:54) 
bir öncekinde de çiçek desenli yazlık elbise ( x etekli gibi bir ismi vardı unuttum) aldım.

iki öncekinde çocukluğumdan beri kullandığım cicili bicili kayışlı bir kol saatim vardı, onu verdim. 2 senedir kafam hediye konusunda rahat ^^

üç öncekinde de ikiz midye kabuklarının iç kısmına ikimizin silüetlerini çizmiştim.
  • dafaisss  (12.10.17 19:11:11) 
Adım, nabız vs. sayan akıllı saatlerden almıştım


  • Sulfoxaflor  (12.10.17 19:16:36) 
erkek arkadaşım bana stop motion bir video hazırlamıştı. yapmayı bilmiyormuş ama bir telefon uygulaması varmış onu indirip onunla yapmış. uğraşmış bir de, çok tatlı ^^

yanında da kışın evde üşümeyeyim diye terlik ve tüylü kalın bir sweatshirt almıştı oysho'dan. oysho çok iyi bu arada. her kadının beğeneceği ama durup dururken kendine almayacağı şeyler bulabilirsin oradan.
  • istanbul kanatlarimin altinda  (12.10.17 19:46:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.